Vilhelm Lauritzen Terminalen

København

75-200 pers.

Send forespørgsel

Vilhelm Lauritzen Terminalen

Vilhelm Lauritzen Terminalen er en ikonisk og arkitektonisk internationalt kendt bygning i Københavns Lufthavn. Vilhelm Lauritzen tegnede i 1938 denne revolutionerende måde at bygge lufthavnsterminaler på. Her var fokus på at de rejsende skulle have mulighed for at følge med i hvad der foregik på landingsbanen – og det er stadig denne måde man bygger lufthavne på i dag. Det betyder bl.a. at der i dag er store vinduespartier fra gulv til loft i den unikke bygning.

Når man træder ind i Vilhelm Lauritzen Terminalen, bliver man mødt af et stort, lyst og luftigt lokale. Det er et betagende rum, med en garanteret WOW-effekt. Det karakteristiske bølgende loft, er det første som tager ens fokus.

Lokalet er stort og er oplagt til de store firmaarrangementer, messer, produktlanceringer, eller photoshoots. Lokales kan tilpasses efter behov, og kan opstilles med runde borde, scene, bar, lounge møbler eller noget helt andet.

Terminalen bliver stadig brugt af Københavns lufthavn. Her bliver VIP-gæster, de Kongelige, statsoverhoveder og berømtheder modtaget.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis event hjælp, og vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af events, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Vi har altid dig og dine gæster i fokus, og vejleder dig til at tage velovervejede beslutninger.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Vilhelm Lauritzen Terminalen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Industrikøkken

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY