The Hangar v. Comfort Hotel Copenhagen Airport

København

200-2150 pers.

Send forespørgsel

The Hangar ved Comfort Hotel Copenhagen Airport

The Hangar ved Comfort Hotel Copenhagen Airport er et fuldstændig fantastisk venue, som er den største konferencesal ved en lufthavn i hele Nordeuropa. Fordelen ved det er placeret ved lufthavnen, er at den på den måde, er oplagt, hvis man skal holde internationale konferencer, og der kommer gæster med fra nær og fjern. Det er et super fleksibelt lokale, så hvis du skal afholde en konference, som skal kunne huse op til 2150 gæster, så skal du helt sikkert se nærmere her.

The Hangar fordeler sig på intet mindre end 2500 m2. Det betyder også, at der er plads til 5 fly, 25 biler eller som førnævnt 2150 personer. Derudover kan rummet også opdeles i 5 forskellige dele, hvor hver del har plads til 400 personer. Du får her et flot designet lokale, som har eksklusivt, moderne og internationalt interiør. Det er dermed et utrolig fleksibelt rum, som kan bruges til mange forskellige typer af kongresser, konferencer eller andre events.

Der er også rig mulighed for, at man eksempelvis starter dagen med en kongres eller konference, og man så til aften inviterer på en festlig middag. The Hangar er behjælpelige med at skræddersy den middag, som passer bedst til jeres event. De serverer mad, som helt sikkert vil imponere dine gæster, da det er vigtigt for dem, at lave menuer og retter som stimulerer sanserne, og giver den bedste madoplevelse.

The Hangar er placeret ved Comfort Hotel Copenhagen Airport, som også betyder, at det kun er 5 minutter væk fra metro, tog og fly. Det er dermed supernemt at komme til uanset om det er et lokal event, eller om det er et internationalt event.

Her hos Rentspace er vi ret vilde med The Hangar, og synes der er så mange fede muligheder i stedet. Hvis du er enig med os, skal du endelig ikke tøve med at booke lokalet, eller ringe til os, så vi kan aftale en fremvisning. Vi har også samlet nogle fede samarbejdspartnere og leverandører, som kan hjælpe med at gøre dit event helt perfekt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

2150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

1500

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

1100

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.