Filmsalen v. ARKEN

København

50-145 pers.

Send forespørgsel

Filmsalen ved ARKEN

Skal du holde oplæg, lancering, præsentation eller noget andet hvor du har brug for en sal med biografopstilling, god akustik og lækker indretning? Så er du landet det helt rigtige sted, for Filmsalen ved ARKEN er nemlig perfekt til disse formål. Her er der mulighed for at afholde et arrangement i lækre omgivelser, hvor man også får en oplevelse med.

Filmsalen ved ARKEN har plads til op til 145 gæster, og er indrettet i en behagelig biografopstilling. Her er det muligt at holde de fleste indlæg helt uden mikrofon, da rummet er designet i en halvmåneform, som giver lokalet en god akustik. Derudover er der AV-udstyr fastinstalleret i lokalet, og hvis du skulle være bekymret for, hvordan man betjener udstyret, så skal du ej fortvivle, for der er nemlig en tekniker inkluderet i lejen. Dermed er du altid sikret en professionel oplevelse hos ARKEN. Sæderne er rigtig komfortable for dine gæster at sidde i, og rummets opbygning gør det også muligt at have kontakt og dialog med salens gæster. Dermed er der virkelig gode rammer for et godt arrangement uanset formål.

ARKEN er et imponerende bygningsværk, og huser ligeledes imponerende kunstsamlinger – og dem kan man også få fornøjelsen af, når man booker et af ARKENS lokaler. Der er nemlig fri adgang til udstillingerne i museets åbningstid. Derudover vil ARKEN også gerne inddrage det kulinariske til arrangementsoplevelsen – derfor skræddersyer de gerne en menu, som passer lige præcis til det arrangement, som du skal holde. Der er derfor rig mulighed for at få en fuldendt oplevelse, når man afholder sit arrangement her.

Arken har desuden en række forskellige lokaler, så hvis Filmsalen ikke lige fuldender dine behov helt, så kan du se de andre lokaler lige her.

Sidder du med spørgsmål til Filmsalen ved ARKEN, eller har du brug for hjælp? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte Rentspace, vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

145

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY