Lille Hal v. Kedelhallen

København

50-150 pers.

Send forespørgsel

Lille hal ved Kedelhallen

I 2001 blev Danmarks ældste fjernvarmeværk omdannet til kedelhallen, som i dag består af to haller, som til dagligt bruges til sport. Men det betyder ikke, at du ikke kan få fornøjelsen af dem, da begge haller jævnligt lejes ud til begivenheder eller arrangementer. Så hvis du skal afholde et event, hvor du har brug for god plads så læs endelige videre her.

Den mindste af de to haller er Lille Hal ved Kedelhallen, og den kan rumme op til 150 personer. Til dagligt bruges den primært til dans, men den rummer så mange andre muligheder. Her er der mulighed for eksempelvis at afholde stævner, men er ikke begrænset hertil. Du kan også sagtens afholde kurser, lanceringer, foredrag eller workshops i hallen – det er helt op til dig. Hallen måler 17,5 x 11 meter, som også giver mange muligheder for forskellig stole og/eller bordopstillinger. Det afhænger helt og holdent af, hvilken type arrangement du er ved at planlægge.

Lille Hal ved Kedelhallen er som sagt ikke den eneste hal, så hvis du mangler en lokation til endnu flere mennesker, så kan du se nærmere på Store Hal, som ligeledes byder på mange muligheder. Du kan få et overblik over Kedelhallens forskellige lokaler lige her.

Hos Rentspace vil vi gerne hjælpe dig videre i processen. Derfor må du endelig ikke holde dig tilbage med at sende dine spørgsmål vores vej. Vi bestræber os nemlig på at hjælpe dig så hurtigt og grundigt som overhovedet muligt. Vi kan også sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med planlægningen af dit event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY