venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Hotel Ottilia

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Hotel Ottilia

Hotel Ottilia er et luksushotel, som byder på så mange forskellige helt unikke indtryk, som vil begejstre de fleste. Du er garanteret en eksklusiv oplevelse, hvad enten du er kommet for at holde møde, event eller gerne vil booke et ophold. Du finder hotellet i Carlsberg Byen, kun 500 m. fra Carlsberg station.

Hotel Ottilia – Råt og rustikt design

Hvis du gerne vil have en helt unik hoteloplevelse, så er Hotel Ottilia simpelthen et must. Hotellet består af to gamle øllagerbygninger. Den ene bygning var Maltmagasinet, og den anden var Lagerkælder 3 – sammen danner de nu rammerne om et helt enestående hotel. Dette hotel skiller sig simpelthen ud ved, at man har valgt at bevare det rustikke og industrielle udtryk, som der var under bryggeritiden. Du kan tilmed opleve en del af de gamle flisevægge på de nye moderne hotelværelser – dermed vil man opleve de gamle bygninger smelte sammen med moderne design. Der er bevaret forskellige elementer og detaljer fra de gamle bygninger, som rør, maltlager og kornsiloer, og som du nu vil opleve som en del af designet og indretningen. Den helt fantastiske indretning er også noget, som er afspejlet på hotellets værelser, hvis du gerne vil have en overnatning der.

Møde eller konference på hotel? Hotel Ottilia byder på unikke rammer

Hotel Ottilia er et hotel, som byder på rigtig mange muligheder, derfor er det også kanon godt egnet til andet end bare et almindeligt hotelophold. Du har her muligheden for at holde en konference, et mindre møde eller måske samle medarbejderne til en teambuildingdag i lækre omgivelser. Hotellet er gennemført, når det kommer til design, derfor er deres mødelokaler heller ingen undtagelse. Her finder du også de rå elementer og fede detaljer. Hotellet tilbyder ikke mindre end 10 forskellige mødelokaler. Hvis du er interesseret i at høre endnu mere om disse faciliteter, så kan du læse endnu flere detaljer om det lige her. Der kan du også høre meget mere om deres koncept ”All-inclusive conference”.

Tjek alle de eksklusive faciliteter ud

Hotel Ottilia har mange fede og eksklusive faciliteter, som kan være med til at gøre dine drømme til virkelighed. Deres unikke og rå design giver også mulighed for at andre arrangementer end lige møder og konferencer. Hotellet byder nemlig også på den fede tagterasse, restaurant eller den virkelig fede Dipylon hal, som også har nogle anderledes detaljer. Hvis du mere er ude i et mindre event, er det også muligt at bruge hotellets mindre barer, som heller ikke er nogen undtagelse, når det kommer til den særprægede indretning - du kan se de forskellige muligheder her. Der er også mulighed for en spa-oplevelse du helt sikkert sent vil glemme. Deres spaområde vil tage dig tilbage til det gamle Romerrige, og er noget som man næsten bare skal opleve.

Har du spørgsmål til os, så må du endelig ikke tøve med at sende en besked vores vej. Vi bestræber os altid på at svare dig så hurtigt som overhovedet muligt. Vi vil også gerne bidrage til, at dit event bliver, lige præcis som du har drømt om – derfor kan vi også være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere og leverandører.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Balkon

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Handikapvenligt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Hotel Ottilia

København, Gamle Carlsberg Vej 10

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Hotel Ottilia som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Hotel Ottilia