venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Mødelokaler v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Mødelokaler v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Mellem København centrum og lufthavnen er Bella Sky Conference & Event placeret. Arkitektur, indretning og faciliteter er moderne, stilrene og luksuriøse og bestemt et besøg værd. Det er Danmarks største konferencecenter, og det betyder, at der her er rig mulighed for at holde møder i alle størrelser samt eksklusive omgivelser.

Mødefaciliteter
Hotel AC Bella Sky Copenhagen har fleksible lokaler, grupperum, lounges, auditorier samt haller. Derudover har de 48 mødelokaler, som passer både store og små møder, og dermed kan AC Hotel Bella Sky Copenhagen imødekomme rigtigt mange forskellige typer af firmarrangementer. Alle detaljer er tænkt på, og der er også hjælp at hente, når det kommer til AV-udstyr, hvis I har behov for det og deres in-house AV-afdeling hjælper med de optimale løsninger til jeres møde eller arrangement. Dit møde vil selvfølgelig blive skræddersyet til netop de behov, ønsker og nødvendigheder som du har, for at det skal blive en succes. Her er der mødelokaler til både små og store grupper, og der er ingen tvivl om, at rammerne er i orden uanset mødeform eller størrelse.

Udover selve lokalerne må du og dine gæster hellere end gerne nyde de lyse og grønne omgivelser samt gøre brug af alle de hyggelige lounge- og break-out områder. Der hersker ingen tvivl om, at der her er tænkt på enhver detalje, og man har derfor de allerbedste forudsætninger og rammer for at få, ikke bare et succesfuldt møde, men også en fantastisk oplevelse her hos Bella Sky Conference & Event

Forplejning
Udover selve mødefaciliteterne er der selvfølgelig også tænkt på forplejningen, for her vægter de god mad. I vil derfor få mad serveret, som er lavet af de bedste råvarer. Maden vil blive tilberedt under bæredygtige principper, hvor sæsonens ingredienser og lokale råvarer vil brugt i det omfang, det er muligt. Der stilles ligeledes høje krav til leverandører, for at sikre den højeste standard. I kan dermed med god ro i maven nyde forplejning til jeres møde, da det I vil få serveret, er lavet i en høj kvalitet samt med et miljøbevidst mindset.

Transport
Bella Sky Conference & Event er beliggende i Ørestad, og derfor nemt at komme til for mødedeltagere. Det er placeret mellem Københavns centrum og lufthavnen - perfekt hvis gæsterne kommer fra nær og fjern. Der er adgang med offentlig transport (egen Metrostation), og så er det desuden placeret tæt på motorvejen og med gode parkeringsmuligheder.

Her hos Rentspace kan vi kun anbefale mødelokalerne ved AC Hotel Bella Sky Copenhagen, da de uden tvivl er meget kvalitetsbevidste i alle aspekter, når man benytter sig af deres faciliteter. Vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med at besvare spørgsmål, hvis du skulle sidde med nogen - så kontakt os endelig.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Ingen valgte.

tab-heading-img

UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

Tjenester

Ingen valgte.

Mødelokaler v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen

København, Center Boulevard 5

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Mødelokaler v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Mødelokaler v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen