Mødelokaler v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen

København

5-100 pers.

Send forespørgsel

Mellem København centrum og lufthavnen er Bella Sky Conference & Event placeret. Arkitektur, indretning og faciliteter er moderne, stilrene og luksuriøse og bestemt et besøg værd. Det er Danmarks største konferencecenter, og det betyder, at der her er rig mulighed for at holde møder i alle størrelser samt eksklusive omgivelser.

Mødefaciliteter
Hotel AC Bella Sky Copenhagen har fleksible lokaler, grupperum, lounges, auditorier samt haller. Derudover har de 48 mødelokaler, som passer både store og små møder, og dermed kan AC Hotel Bella Sky Copenhagen imødekomme rigtigt mange forskellige typer af firmarrangementer. Alle detaljer er tænkt på, og der er også hjælp at hente, når det kommer til AV-udstyr, hvis I har behov for det og deres in-house AV-afdeling hjælper med de optimale løsninger til jeres møde eller arrangement. Dit møde vil selvfølgelig blive skræddersyet til netop de behov, ønsker og nødvendigheder som du har, for at det skal blive en succes. Her er der mødelokaler til både små og store grupper, og der er ingen tvivl om, at rammerne er i orden uanset mødeform eller størrelse.

Udover selve lokalerne må du og dine gæster hellere end gerne nyde de lyse og grønne omgivelser samt gøre brug af alle de hyggelige lounge- og break-out områder. Der hersker ingen tvivl om, at der her er tænkt på enhver detalje, og man har derfor de allerbedste forudsætninger og rammer for at få, ikke bare et succesfuldt møde, men også en fantastisk oplevelse her hos AC Bella Sky Conference & Event.

Forplejning
Udover selve mødefaciliteterne er der selvfølgelig også tænkt på forplejningen, for her vægter de god mad. I vil derfor få mad serveret, som er lavet af de bedste råvarer. Maden vil blive tilberedt under bæredygtige principper, hvor sæsonens ingredienser og lokale råvarer vil brugt i det omfang, det er muligt. Der stilles ligeledes høje krav til leverandører, for at sikre den højeste standard. I kan dermed med god ro i maven nyde forplejning til jeres møde, da det I vil få serveret, er lavet i en høj kvalitet samt med et miljøbevidst mindset.

Transport
Bella Sky Conference & Event er beliggende i Ørestad, og derfor nemt at komme til for mødedeltagere. Det er placeret mellem Københavns centrum og lufthavnen – perfekt hvis gæsterne kommer fra nær og fjern. Der er adgang med offentlig transport (egen Metrostation), og så er det desuden placeret tæt på motorvejen og med gode parkeringsmuligheder.

Her hos Rentspace kan vi kun anbefale mødelokalerne ved Hotel Bella Sky Copenhagen, da de uden tvivl er meget kvalitetsbevidste i alle aspekter, når man benytter sig af deres faciliteter. Vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med at besvare spørgsmål, hvis du skulle sidde med nogen – så kontakt os endelig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY