M/S Simone L v. Watertours

København

20-48 pers.

Send forespørgsel

M/S Simone L

Stig ombord på Watertours største skib ”Simone L” og få en fantastisk maritim oplevelse. Hvis du sidder, og gerne vil arrangere en anderledes oplevelse til familien, vennerne eller firmaet, så er en tur rundt i Københavns Havn eller Øresund da en kanon idé. Her er der mulighed for massevis af hyggeligt samvær og en fantastisk oplevelse. Der er rigtig god mulighed for vind i håret og smil på læben, når man lægger fra kaj i Simone L.

Watertours’ Simone L er en skønhed, som blev bygget til Søværnet tilbage i 1987. Her har hun transporteret personale frem og tilbage mellem Holmen og Toldboden. I 2015 fandt Watertours hende i Helsingør, og i 2018 lykkedes det dem endelig at erhverve hende. Herefter har hun været igennem en renovering, så hun er helt klar til at give dig og dine gæster en oplevelse i sent vil glemme.

Hvis du gerne vil byde dine gæster på en forfriskning under sejladsen, så kan Watertours sagtens være behjælpelig med dette, da drikkevarer og snacks kan tilkøbes til turen.

Der er rig mulighed for at tilpasse turen efter de ønsker du måtte have. Om det er en hyggelig tur inde i havnen eller en længere tur, som strækker sig ud på Øresund, så er det muligt. Hvis du har specifikke ønsker til steder, du godt kunne tænke dig turen går hen, kan Watertours også være behjælpelig med det. Du stiger ombord på Simone L ved Toldboden, Langeliniekaj eller Refshaleøen.

Hvis du gerne vil en tur på vandet med en mindre gruppe mennesker, tilbyder Watertours også ture med deres mindre motorbåd Rie. Hvis du sidder med spørgsmål til dette eller noget helt andet så kontakt os endelig, så besvarer vi din henvendelse så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for hjælp til din videre planlægning af dit arrangement, vil vi også rigtig gerne sætte dig i kontakt med vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at få opfyldt alle dine ønsker.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY