Mødelokale v. Kosmopol Konferencecenter

København

2-32 pers.

Send forespørgsel

Mødelokale Kosmopol Konferencecenter

Hos Kosmopol Konferencecenter finder du flere forskellige mødelokaler. De varierer i størrelse og indretning – nogle med farverige møbler, andre med et mere dæmpet udryk. Fælles for alle mødelokaler er at de er lyse, indbydende og moderne. Mødelokalerne kan lejes separat eller flere sammen. Hvis du har brug for mere plads, kan hele loftetagen lejes. Her får du hele Penthouse med tre mødelokaler, loungeområde, kaffebar og rig mulighed for deltagerne kan “small talke” mellem møder eller workshops – men stadig i et lukket selskab. Penthouse kan lejes på dagsbasis, men også hen over længere perioder. Vi hjælper med at indrette så det passer dig og du kan bruge vores møblement eller medbringe dit eget.

Hvis du skal holde et halv- eller heldagsmøde eller et arrangement som strækker sig over flere dage, er det vigtigt med god og lækker forplejning. Kosmopol har færdige forplejningspakker som er nemme at gå til, men der er også rig mulighed for at sætte sig eget præg på hvad der bliver serveret.

Mødelokale Kosmopol er beliggendes centralt i København, tæt på Nørreport Station. Det er tæt på offentlig transport og der er et flertal parkeringshuse tæt på konferencecentret.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp, og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Mødelokale Kosmopol, eller nogen af de mange andre lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

32

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY