H15 Baren

København

10-50 pers.

Send forespørgsel

H15 Baren

Observer at lokalet kun kan lejes søndag-torsdag.

I Kødbyen på Vesterbro i København tæt på Hovedbanegården og det pulserende natteliv ligger H15 Baren. Ligesom mange lokaler i Kødbyen, er H15 bevaret, og udstråler stadig det industrielle og rå men med en moderne og hip elegance. Kødbyen har igennem mange år gennemgået en stor forvandling, og er i dag et sted fyldt med både kontor, restauranter, barer og er kendt for at være et kreativt sted med mange start-up virksomheder.

I den gamle fragtmandshal på Halmtorvet finder du et moderne cafeteria og en bar. Her kan du få håndlavet mad, og der er garanti for god stemning. Et rigtig fedt sted at booke når der skal holdes barnedåb eller konfirmation om søndagen. I hverdagene er det også rigtig godt til firmaarrangementer. Lokalet er indrettet sådan, at man sidder, og indtager det lækre mad i cafeteriet, og så kan festen rykkes videre til baren, hvis man ønsker dette. Et rigtig lækkert sted, hvor man nemt kan skabe gode og glade minder fra en hyggelig fest eller arrangement.

H15 Baren har også andre lokaler, som passer til andre typer af arrangementer. Så hvis du skal holde koncert, møde, forelæsning, julefrokost, bryllup eller noget helt andet – så tag et nærmere kig på deres andre lokaler.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne være behjælpelig med at gøre din fest eller arrangement til noget uforglemmeligt. Derfor har vi også samlet en masse fede leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Og vi deler dem selvfølgelig gerne med dig! Har du spørgsmål så send dem endelig afsted til os eller giv os et ring, så vi kan få en snak om dine ønsker og behov.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY