Grå stue v. Amager Selskabslokaler

København

30-60 pers.

Send forespørgsel

Amager Selskabslokaler byder på forskellige typer af større og mindre lokaler, som kan lejes til fester, events og arrangementer. Det er hyggelige og charmerende lokaler, som helt sikkert vil bidrage til den gode fest eller middag.

Grå Stue ved Amager Selskabslokaler er et af de mindre lokaler, som kan bookes. Lokalet kan rumme op til 60 personer. Som navnet indikerer, så har lokalet fine grå vægge og store vinduer. Det er et charmerende og lyst lokale, som er perfekt til fødselsdage, barnedåb eller noget helt tredje. Der er mulighed for forskellig opstilling af borde, så det passer til den fest, som du skal holde. Derudover kan dette lokale også bruges som udvidelse til den store sal.

Når din fest skal holdes i Grå stue ved Amager Selskabslokaler, så er der altså overhovedet ikke sparret på forplejningen. For her kan du få serveret mad og drikke efter dine ønsker. Så uanset om det er til morgenmad, frokost eller en treretters menu, så kan de klare den. Derudover serverer de maden for dig og dine gæster, og så tager de også både opvask og oprydning efterfølgende – det eneste du skal, er bare at nyde festen og dit selskab.

Hvis du gerne vil holde din fest ved Amager Selskabslokaler, men Grå stue måske ikke helt opfylder kravene, så fortvivl ej, for der er nemlig flere lokaler at finde lige her. Du har også mulighed for at leje flere af lokalerne på kryds og tværs, hvis det passer bedre til din fest eller arrangement. Hos Amager Selskabslokaler er der mange muligheder, så kontakt endelig Rentspace, hvis vi skal hjælpe dig videre i processen og planlægningen af din fest eller arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY