Kælderen v. Vinum Historia

København

8-30 pers.

Send forespørgsel

Kælderen ved Vinum Historia

Vinum Historia er en lille perle i hjertet af København. Her finder du en hyggelig indrettet vinbar, som skaber fantastiske rammer for en hyggelig aften. De sørger for god vin, hvis du sørger for godt selskab. Dermed er i nærmest garanteret en rigtig dejlig aften!

Vinum Historia har forskellige rum, og hvis du gerne vil samle en flok til en aften, hvor der skal hygges med vin, drinks, øl og snacks så skal i se nærmere på kælderen ved Vinum Historia. Her kan du nemlig samle op til 26 personer, så i får jeres eget lokale til at hygge jer i. I dette lokale vil i finde lydanlæg, fladskærms-tv og toiletter. Et perfekt sted til et privat arrangement. Der vil være mulighed for en række forskellige drikkevare, madpakker og personalet vil også være der, for at sikre I får den bedste aften. Så hvis du skal holde fødselsdag, event for dine kollegaer, polterabend eller noget helt andet, så er det helt sikkert værd at overveje, om det ikke skal være her.

Vil du gerne vide mere om kælderen ved Vinum Historia, eller har du brug for hjælp til at reservere den? Så kontakt os endelig, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at planlægge. Rentspace tilbyder et hav af forskellige lokaler med mange forskellige muligheder. Så uanset om du skal holde et større eller mindre arrangement eller event, tilbyder vi helt sikkert et lokale som passer til dine behov. Du må hjertens gerne kontakte os, så vi sammen kan finde de lokaler, som passer allerbedst til dine ønsker og drømme.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

30

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

26

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.