M/B Rie v. Watertours

København

4-12 pers.

Send forespørgsel

M/S Rie v. Watertours

Er du ved at planlægge en tur for et mindre selskab? Så foreslår vi, at du letter anker, og får vind i håret. Der er nemlig rig mulighed for at få en på opleveren, når man lægger fra kaj med Watertours motorbåd Rie. Rie skaber rammerne for en hyggelig og intim oplevelse i Københavns Havn eller Øresund.

Watertours Rie er en hyggelig overdækket motorbåd, som er bygget tilbage i 2006,og er fuldt apteret i teak, og helt klar til at sejle afsted med dig og dine gæster. Hvis du skulle sidde og tvivle på, om det skulle være for køligt til en tur på vand, så fortvivl ej, for Rie er nemlig opvarmet. I kan dermed sagtens få en fantastisk tur selv i de kolde måneder. På de varme sommerdage er det ligeledes muligt at slå kalechen ned, så der er luftigt, når man skal rundt i Københavns Havn eller ud på Øresund.

Det er nemt at tilpasse dine ønsker til turen – så uanset om du kun ønsker at opleve den hyggelig Københavns Havn, eller du gerne vil på en længere tur ud på Øresund, kan det sagtens lade sig gøre. Hvis du har specifikke ønsker til andre steder, modtager Watertours gerne forespørgsler, og vil forsøge at imødekomme dine ønsker. I kan stige ombord på Rie ved Toldboden, Langeliniekaj eller Refshaleøen.

Hvis du gerne vil byde dine gæster på en lille forfriskning under turen, så tilbyder Watertours også en række drikkevarer og snacks, som kan tilkøbes til turen.

Hvis du planlægger en tur, hvor du behov for flere pladser, så kan i også smutte en tur med Watertours båd Simone L, som har plads til op til 48 passagerer. Sidder du med spørgsmål? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Derudover kan vi også være behjælpelig med at sætte dig i kontakt med de rette samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre med planlægningen af dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY