venue-img
venue-img

Restaurant Vandværket

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Restaurant Vandværket

Siden 1903 har Vandværket ligget lige der hvor Nordvest, Vanløse og Frederiksberg mødes. Bygningen har været brugt til forskellige ting op gennem årene, men i 2018 blev det til et moderne forsamlingshus med plads til mange gæster og forskellige typer arrangementer.

Restaurant Vandværket er en charmerende bygning, og trods det er relativt ny-restaureret, er bygningens historiske ånd og arkitektur bevaret. Det er en imponerende bygning at træde ind i, og når der er fejringer, markeringer, lanceringer eller møder er de perfekte omgivelser at finde lige her. Her er der plads til alt fra 2-350 personer, hvilket jo giver rig mulighed for at holde alle mulige arrangementer som konferencer, møder, bryllup, barnedåb, julefrokost, firmafest og meget meget mere. I den store bygning er der at finde hele 7 konference- og mødelokaler, som kan rumme alle mulige former for sammenkomster.

Hos Restaurant Vandværket vil du altid blive mødt med varme og venlighed. De hjælper dig gerne med inputs og forslag, når dit arrangement skal planlægges, men selvfølgelig vægtes dine ønsker og behov allerhøjest. De kan tilbyde unikke rammer, som passer til dine behov og drømme. Restaurant Vandværker mener, at nøglen til et godt samarbejde med dig er samarbejde, tryghed og godstemning – dermed er det ingen sag, at skabe de bedste rammer for din fest, fødselsdag eller møde.

Udover at Restaurant Vandværket byder på unikke lokaler og lækker forplejninger, så er beliggenheden også rigtig god. Det er nemt at komme til både med bil og offentlig transport.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave selvfølgelig at hjælpe dig med at finde det bedste lokale, til hvad du skal afholde. Restaurant Vandværket er en fantastisk alsidig lokation, som kan bruges til meget, og hvis du gerne vil se lidt nærmere på det, så kontakt os endelig så vi kan få arrangeret en rundvisning. Vi vil selvfølgelig også gerne sikre, at din fest bliver præcis, som du har ønsket dig, så vi har samlet de fedeste samarbejdspartnere og leverandører, som du selvfølgelig er velkommen til at benytte dig af.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Ingen valgte.

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

Restaurant Vandværket

København, Rabarbervej 2

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Restaurant Vandværket som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Restaurant Vandværket