FABRIKKEN for Kunst og Design

København

20-500 pers.

Send forespørgsel

I det tidligere centralvaskeri på Sundholm findes et af Danmarks største værkstedsfællesskaber, FABRIKKEN. En historisk industribygning fra 1938, tegnet af Københavns daværende stadsarkitekt, Poul Holsøe. Hallen har tidligere fungeret som centralvaskeri for København. Dvs. det var her hospitaler o.l. fik vasket kitler, lagner osv. Det er også årsagen til, at hallen har fået dets unikke navn, Centralvaskeriet.

FABRIKKEN er i dag et inspirerende kunst- og designværksted, som lægger hus til adskillige kunstneriske udfoldelser og ekspertiser. 53 værksteder fordelt på to etager og en 1.000 kvadratmeter hal gør det til en unik arbejdsplads for mere end 70 professionelle kunsthåndværkere, billedkunstnere, arkitekter, designere. Det industrielle og inspirerende miljø giver FABRIKKEN en helt særlig atmosfære, som er ideel til afholdelse af midlertidige events og arrangementer.

FABRIKKENs rustikke industrielle look har tidligere dannet rammen for modeshows, filmoptagelser, photoshoots, udstillinger, showrooms. I hallen, selveste hjertet af FABRIKKEN, strømmer lyset ind gennem et særpræget shedtag konstruktion fra 10 meters højde. Her er højt til loftet, lys og en autentisk stil. I hallen befinder sig endvidere 8 mobile skillevægge (3,88 x 3,68 x 0,64 m), som gør ruminddelingen fleksibel og justerbar efter dine ønsker og behov.

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter. Kontakt os for mere information om FABRIKKEN,  eller I ønsker en rundvisning af hallen, så I med egne øjne kan se dens store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

500

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Langborde kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY