Møde og Konference v. Hotel Ottilia

København

2-200 pers.

Send forespørgsel

Møde og Konference Hotel Ottilia

Vil du gerne afholde et møde, konference, eller event i unikke omgivelser? Så skal du ikke tøve med at booke et lokale ved Hotel Ottilia. Det moderne hotel ligger i et gammelt bryggeri, og mange af detaljerne derfra er inddraget i indretningen. Du vil derfor træde ind i rustikke og rå rammer, som smelter sammen med et nordisk og moderne design. Det er virkelig imponerende, og det skal næsten opleves.

Leder du efter lokaler til dit næste møde, workshop eller event så er Hotel Ottilia simpelthen et kanon godt bud, da de har hele 10 mødelokaler. Her er der plads til alt fra 2 personer helt op til 200 i alt – der er derfor gode muligheder for matche dine behov. Alle 10 mødelokaler har den unikke indretning og arkitektur, som er kendetegnet ved hotellet. De største lokaler du finder, er konferencerummene som rummer helt op til 120 personer hver. De store lokaler gør også Hotel Ottilia optimal at bruge til et firmaarrangement eller til en teambuildingdag, da man også kan bruge alle konferencefaciliteterne, som i alt rummer op til 200 personer. Er du ude i, at du måske skal holde et mindre og mere uformelt møde, så anbefaler hotellet det eksklusive chambre i lobbyområdet. Mulighederne er virkelig mange her på dette hotel, og det er næsten kun fantasien som sætter grænser for, hvad du gerne vil afholde her.

I alle konference- og mødelokaler finder du teknologi på højt plan. Hotellet tilbyder fantastisk Wi-Fi og hightech løsninger, så i har de bedste rammer for at afholde de nødvendige møder her.

Hvordan lyder det i dine øre med all-inclusive til dit arrangement? Hvis det lyder rigtig godt, og du gerne vil undgå en regning der bare stiger, kan du gøre brug af Hotel Ottilias koncept ”All-inclusive Conference”. Her kender du prisen på forhånd, og i får et udvalg af kolde drikkevare, kaffe, te, snacks og frugt som kan nydes ubegrænset hele dagen – helt uden du behøver at bekymre dig om, om regningen stiger, for det gør den ikke. Du kan dermed bare slappe af, nyde din konference, møde eller arrangement og dine gæster.

Er du på udkig efter et lokale som er perfekt til bryllup, en lancering eller en middag? Så kan du også tage et kig på Dipylonporten, som er en lækker lounge med højt til loftet. Hvis du gerne vil lave en aktivitet og have en helt utrolig oplevelse samtidig, så er Hotel Ottilias Spa simpelthen også værd at tage et kig på. Her kan man virkelig snakke om en helt unik oplevelse. Se de forskellige lokaler på Hotel Ottilia lige her. Har du spørgsmål til Rentspace, så send os en besked, og vi bestræber os på at vende tilbage til dig, så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY