Havesalen v. Paafuglen i Tivoli

København

50-250 pers.

Kuvertpris fra kr. 850,-

Send forespørgsel

Træd indenfor i den magiske Havesal, hvor Paafuglen byder på hyggelig atomsfære og skønt selskab. Hvis solen er med jer, er det muligt at åbne de fine vitrinedøre og lade den omkringliggende haves duft og stemning strømme ind i lokalerne. Hvis regnen falder, kan havesalen omdannes til et varmt og roligt sted i ly for efterårets kulde.

Havesalen har gennemgået en omfattende renovering, hvor man fandt frem til de originale spejlbilleder med kendte Tivoli motiver. Med disse på væggene, fine lamper, der hænger fra lofterne og et smukt lysindfald til at åbne rummet kan dit arrangement holdes i den klassiske Tivoli-ånd. For at understrege de nostalgiske rammer er salens oprindelige gulv blevet gendannet, mens de klassiske møbler er opdækkes med fint service og dekoration.

Restauranten hos Paafuglen byder på en simpel menu, der drager inspiration fra det traditionelle danske køkken. Her serveres der gode råvarer anrettet på fine tallerkener, med tilhørende sublim service. Oplev Tivolis univers gennem deres enkle selskabsmenuer, hvor der er fokus på smagsoplevelsen og den hjemlige følelse. Paafuglen byder på en hyggelig dag eller aften i gastronomiens tegn.

I Havesalen er der plads til større eller mindre selskaber, som ønsker at nyde en lækker frokost eller middag i unikke omgivelser. Mærk den specielle følelse i hjertet af et af Europas ældste forlystelsesparker. Hvor der er plads til sjov og spas til lyden af tivoligæsternes glæde og nærvær. Inviter på møder, middage, receptioner eller frokoster i disse ikoniske rammer. Det er ligeledes muligt at booke det skønne Orangeri og den charmende runde Salon

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og fleksibel rådgivning, når du skal planlægge dit kommende event. Vi lytter gerne til dine behov, ønsker og drømme. Vi giver dig personlig hjælp og stræber efter at imødekomme dem på bedste vis. Gennem gensidigt samarbejde kan vi skabe en uforglemmelig dag eller aften, hvor aspekterne spiller hele vejen igennem. Nyd arrangementet og det gode selskab i professionelle, trygge omgivelser.

Kontakt hos hvis der ønskes yderligere information vedrørende Paafuglen, eller der ønskes en rundvisning af lokalerne.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

250

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

130

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY