Cirkusbygningen

København

200-1000 pers.

Få et tilbud

Cirkusbygningen er tilsluttet vores brancheforening HORESTAs “SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. Alle medarbejdere vil dagligt blive scannet for feber og tjekket for øvrige symptomer på COVID-19. Læs mere på  cirkusbygningen.dk/safe-to-visit

I Cirkusbygningen byder vi på en række fantastiske muligheder for både store og små selskaber, som f.eks. konference, firmafest og awardshow. Vi afholder events hele året rundt og garanterer professionel sparring igennem hele processen lige fra ideudvikling til afvikling og evaluering.
Cirkussalen:

Under den magiske kuppel finder du den imponerende Cirkussal. Med dens auditorium og 7 niveauer er salen det perfekte venue til alt fra 200 – 1000 gæster. Her er højt til loftet og dermed plads til højtflyvende tanker og vidtrækkende planer.

Det er et storslået, historisk lokale, som med en fantastisk scene og state-of-the-art technology giver dig mulighed for at skabe en vellykket konference eller event i hjertet af København. Cirkussalen er udstyret med både surround sound og surround view og lys, og vores professionelle teknikere kan oprette et lysshow, der passer til dit arrangement.

Vi tilbyder:
– Standardlyssætning i Cirkussalen og på scenen (for og bag scenetæppe)
– Lydanlæg med 3 håndholdte trådløse mikrofoner og 2 trådløse headset
– Scene på næsten 120 m2
– 1 LED frontskærm (6,5 x 5 m = 32,5 m2)
– 2 LED sideskærme (6,5 x 4 m = 26 m2)
– 1 LED bagskærm (6 x 5 m = 30 m2) med 3 søjler på hver side (ekstra gebyr)
– Trådløst netværk/internetadgang
– Personale: 1 lydtekniker, 1 lystekniker, 1 scenemester, 1 videoafvikler

Wallmans Dinnerparty

Du har helt eksklusivt mulighed for at gøre Wallmans internationale show til en del af festlighederne, når du afholder dit arrangement i Cirkusbygningen. Showet består af sang, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, så du er garanteret spektakulær underholdning, som ikke kan opleves andre steder i København.

Gør hele showet til en del af arrangementet eller lad os skræddersy aftenen med dine favoritnumre fra showet og evt. egne indslag fra din virksomhed.

Brug for et ekstra lokale?

Hvis du skulle får brug for et ekstra lokale, tilbyder vi Buddha Lounge, som backstagelokale eller breakout room i forbindelse med konferencer og events. Buddha Lounge er Cirkusbygningens tidligere kamel- og hestestalde, og er et stemningsfuldt og eksotisk lokale med plads til max. 150 personer. En herlig, inspirerende kontrast til traditionelle møde- og selskabslokaler!

Lej Cirkusbygningen til jeres næste arrangement! Et dansk kulturikon i hjertet af København med den nyeste og mest avancerede teknologi til rådighed. Hold alt fra faglige og inspirerende konferencer til de mest spektakulære events.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

1000

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

1000

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

1000

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

1000

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

1000

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

2800

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevare ikke tilladt

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Mikrofon

Printer

Professionelt audioudstyr

Professionelt lysudstyr

Projekter

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Kontorartikler kan tilkøbes

Langborde/stole inkluderet

Papir og blyanter/kuglepenne inkluderet

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale inkluderet

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Vært/værtinde inkluderet

Vagtservice inkluderet

Få et tilbud fra Cirkusbygningen?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues