Cirkusbygningen

København

200-1000 pers.

Send forespørgsel

Cirkusbygningen

Cirkusbygningen blev i 1886 indviet, og er i dag den ældste af sin art i Europa. Bygningen har huseret mange både danske og internationale cirkus, og siden 2003 har Wallmans Dinnerparty huseret i bygningen.

1974 købte Københavns kommune bygningen, og 1982 gennemgik den en omfattende restaurering for at genskabe bygningens oprindelige udseende. Efter restaureringen, blev bygningen fredet.

I Cirkusbygningen byder vi på en række fantastiske muligheder for både store og små selskaber, som f.eks. konference, firmafest og awardshow. Vi afholder events hele året rundt og garanterer professionel sparring igennem hele processen lige fra ideudvikling til afvikling og evaluering.

Cirkussalen

Under den magiske kuppel finder du den imponerende Cirkussal. Med dens auditorium og 7 niveauer er salen det perfekte venue til alt fra 200 – 1000 gæster. Her er højt til loftet og dermed plads til højtflyvende tanker og vidtrækkende planer.

Det er et storslået, historisk lokale, som med en fantastisk scene og state-of-the-art technology giver dig mulighed for at skabe en vellykket konference eller event i hjertet af København. Cirkussalen er udstyret med både surround sound og surround view og lys, og vores professionelle teknikere kan oprette et lysshow, der passer til dit arrangement.

Cirkusbygningen tilbyder:
– Standardlyssætning i Cirkussalen og på scenen (for og bag scenetæppe)
– Lydanlæg med 3 håndholdte trådløse mikrofoner og 2 trådløse headset
– Scene på næsten 120 m2
– 1 LED frontskærm (6,5 x 5 m = 32,5 m2)
– 2 LED sideskærme (6,5 x 4 m = 26 m2)
– 1 LED bagskærm (6 x 5 m = 30 m2) med 3 søjler på hver side (ekstra gebyr)
– Trådløst netværk/internetadgang
– Personale: 1 lydtekniker, 1 lystekniker, 1 scenemester, 1 videoafvikler

Wallmans Dinnerparty

Du har helt eksklusivt mulighed for at gøre Wallmans internationale show til en del af festlighederne, når du afholder dit arrangement i Cirkusbygningen. Showet består af sang, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, så du er garanteret spektakulær underholdning, som ikke kan opleves andre steder i København.

Gør hele showet til en del af arrangementet eller lad os skræddersy aftenen med dine favoritnumre fra showet og evt. egne indslag fra din virksomhed.

Brug for et ekstra lokale?

Hvis du skulle får brug for et ekstra lokale, tilbyder vi Buddha Lounge, som backstagelokale eller breakout room i forbindelse med konferencer og events. Buddha Lounge er Cirkusbygningens tidligere kamel- og hestestalde, og er et stemningsfuldt og eksotisk lokale med plads til max. 150 personer. En herlig, inspirerende kontrast til traditionelle møde- og selskabslokaler!

Lej Cirkusbygningen til jeres næste arrangement! Et dansk kulturikon i hjertet af København med den nyeste og mest avancerede teknologi til rådighed. Hold alt fra faglige og inspirerende konferencer til de mest spektakulære events.

Rentspace hjælper gerne med planlægningen af dit kommende event. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvor der lyttes til dine behov og ønsker. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle aspekter og skabe professionelle og uforglemmelige rammer for dig og dit selskab.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

1000

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.