The Vinyl Bar v. Odds and Ends

København

30-100 pers.

Send forespørgsel

Nordhavn er et kulturelt mødested, hvor det rå industrielle udtryk møder det moderne. Her er der rig mulighed for, at afholde rigtig fede events, da stemningen bare emmer af kreativitet og nytænkning. Og hvis du gerne vil holde et event i disse omgivelser, så tilbyder Odds and Ends nogen rigtig fede lokaler.

Du finder eksempelvis deres lidt mindre lokale  “The Vinyl Bar” her. Som navnet indikerer, er det en bar, og her der plads til op til 100 stående gæster, det betyder, at en reception kunne være et bud på, hvad der ville være fedt at holde her. Hvis du planlægger et mere intimt event, så er The Vinyl Bar også rigtig fed, da der ca. er plads til 30 siddende gæster her. Det betyder, at man også kan holde mindre middage, fødselsdage, julefrokoster, lave præsentationer eller holde møder for bestyrelser, samarbejdspartnere, kunder eller kollegaer her.

Baren er indrettet stilrent, men samtidig så afspejler den også det rå og rustikke, som Nordhavn også er. Man bemærker tydeligt, at den industrielle historie fra området, er taget med ind i dette lokale.

Odds and Ends er et nyt kulturelt mødested eller eventsted, som rigtig gerne vil hjælpe dig med at udføre dine drømme, uanset om du vil holde mindre eller større events. Her er der mulighed fra alt fra små intime middage til Ted Talks og festivaler. Du kan se deres andre lokaler lige her, hvis du har brug for et større venue.

Rentspace vil rigtig være behjælpelig med at finde det bedste venue til dit event. Så kontakt os endelig, hvis du sidder med spørgsmål. Derudover har vi også samlet en række leverandører til dig, så hvis du har brug for underholdning, musik, catering eller noget helt andet, så finder du det også her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY