Courtyard Bar v. Villa Copenhagen

København

4-40 pers.

Send forespørgsel

Courtyard Bar ved Villa Copenhagen

Vil du gerne byde dine gæster velkommen til en hyggelig aften de sent vil glemme? Så skal du invitere dem til et besøg på Courtyard Bar ved Villa Copenhagen. Her kan I nyde jeres drinks og hinandens selskab under det helt utrolige glastag.

Villa Copenhagen er i sig selv en helt utrolig oplevelse. Når du træder ind ad døren, vil du opleve et utroligt og unikt design. Designet er inspireret af fortiden, nutiden og fremtiden – sat sammen til et helt unikt udseende som både indfanger noget gammelt og charmerende, samtidig med det afspejler det moderne København. Med andre ord skal Villa Copenhagen næsten opleves med egne øjne. Villa Copenhagen reflekterer på mange måder det København, vi kender, da det bare emmer af luksus, glæde, forskellighed og bæredygtighed – alt samlet på et sted, og hvem vil ikke gerne holde sin næste fødselsdag, møde eller middag sådan et sted? Courtyard Bar ved Villa Copenhagen er bestemt ingen undtagelse, og der er luksuriøse omgivelser at nyde et let måltid, et lækkert glas vin eller en kold drink med sine gæster.

Hvis du gerne vil holde en mere intim sammenkomst, kan du også booke bord ved deres restaurant til dig og dine gæster. Her er der heller ikke gået på kompromis med den nordiske kvalitet. Hvis det er dine forretningsforbindelser, som du skal holde møde, præsentation eller konference med kan du også se nærmere på Villa Copenhagens studio, boardroom eller backstage. Mulighederne er mange, men der skulle gerne være en løsning, som passer til dine behov hos Villa Copenhagen. Se de forskellige muligheder hos Villa Copenhagen her.

Har du spørgsmål, så må du rigtig gerne sende os en besked, så hjælper vi din gerne videre. Vi også gerne vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere med dig, så du kan få lige præcis det event, som du drømmer om.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY