Revolver Scene v. Teater Republique

København

30-100 pers.

Send forespørgsel

Revolver Scene ved Teater Republique

Leder du efter et sted, hvor du kan afholde en præsentation, lancering, foredrag eller noget helt tredje? Så foreslår vi, at du kigger nærmere på Revolver Scene – her er der nemlig mange muligheder. Selvom man muligvis tænker at Revolver Scene kun byder på teater og forestillinger, så byder den faktisk på mange flere muligheder. Og uanset om du er virksomhed eller privatperson, så kan scenen blive din for en dag eller aften.

Østre Gasværk Teater og Teater Republique blev tilbage i 2017 samlet, og er i dag under det fælles navn Østerbro Teater. Meningen med sammenlægningen var at skabe et styrket og fornyet teaterliv i København. I alt har Østerbro Teater fire scener, og den ene af de scener er Revolver Scene. Det er det navn, som er givet til Republiques lille scene. Til dagligt når der er forestillinger på denne scene er lysten og legen det fremtonede, men du kan bruge scenen til lige præcis det formål du har lyst til. Uanset om det er fremvisning af et kunstprojekt, en koncert eller en konference. Østerbro Teater udlejer gerne deres forskellige scener til dine arrangementer, og hvad der er endnu bedre er, at de også tilbyder forplejning, så dig og dine gæster får den bedste oplevelse. Hvis det er et firmaarrangement eller noget andet der skal afholdes, er der også gode muligheder for at holde et event, som kombinerer en teateroplevelse med forkælelse. Se de forskellige muligheder ved Teater Republique her.

Du og dine gæster har også gode muligheder for transport, da der både kan findes to parkeringskældre under Østerfælled Torv og offentligtransport i form af bus og Cityringen Metro tæt på.

Hos Rentspace vil vi ligeledes gerne bidrage til den bedste oplevelse for dig og dine gæster, og sørge for at planlægning går så nemt som overhovedet muligt. Derfor deler vi gerne vores store netværk af samarbejdspartnere og leverandører med dig, hvis du har behov for det.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY