Den Runde Salon v. Paafuglen i Tivoli

København

20-30 pers.

Kuvertpris fra kr. 850,-

Send forespørgsel

Oplev Paafuglen og dens charme gennem Den Runde Salons orangerifølelse, klassiske arkitektur og hyggelige atmosfære. Inviter dine venner, kollegaer eller familie på delikat mad, god service og unik udsigt til en af Europas ældste forlystelsesparker, Tivoli.

Salonen er pyntet med fine vinduespartier og massevis af spejle, der skaber et lyst og indbydende rum. Med sit elegante og næsten majestætiske dekorerede loft har Paafuglen skabt et speciel sted, hvor Tivolis sjovheder og magi træder tydeligt frem i salonen blandt det klassiske og rolige interiør.

Den Runde Salon er et perfekt sted til afvikling af en forretningsmiddag, en mellemstor familiebegivenhed eller en firmasammenkomst. I får de mest ideelle betingelser til festen i denne smukke, lyse glasindrammede salon.
I dette skønne rum, der ligger lidt for sig selv, kan man uforstyrret afholde et festligt arrangement uden at gå glip af den ægte Tivolistemning.

Paafuglen byder på fin og simpel gastronomi, hvor alle kan være med. Udover at være en à la carte restaurant, skabes der smagfulde selskabsmenuer, hvor større eller mindre selskaber kan nyde en lækker frokost eller middag. Den dejlige mad af gode råvarer kan nydes til udsigten af den tilstødende have, hvor lyden af glæde og samvær blandt de mange tivoligæster spreder sig. Ligeledes er der mulighed for forplejning ved møder såsom kaffe og the.

Hos Rentspace står vi klar til at hjælpe dig med at planlægge din næste fest, møde eller anden slags event. Vi giver dig gratis og personlig rådgivning, lytter til dine behov og prøver på at imødekomme disse på bedste vis. Vi stræber efter at skabe en uforglemmelig dag eller aften for dig og dine gæster – hvor lokale, mad, drikkevarer, underholdning m.m. kan nydes i ro og mag med dit gode selskab.

Det er samtidig muligt at leje det fine Orangeri eller hyggelige Havesal.

Kontakt os for at høre nærmere om Paafuglen, hvis dette har interesse for netop dit arrangement. Vi anbefaler altid at booke en rundvisning for at opleve det fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

40

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY