Asia Hall v. Eventspace Asia House

København

65-200 pers.

Send forespørgsel

Asia Hall v. Eventspace Asia House

Vil du gerne holde din fest, begivenhed eller event i fuldstændig unikke rammer? Så er der ingen tvivl om, at du skal se nærmere på hvad Eventspace Asia House har at tilbyde, for her er mulighed for at stable et særdeles magisk event på benene. 

Dette unikke sted tilbyder forskellige lokaler, men i hjertet af stedet finder du Asia Hall. Dette rum er nærmest majestætisk, og hele den historiske atmosfære fornægter sig på ingen måde. Du træder ind i et stort åbent rum med højt til loftet. Her er der palazzo gulve, teak lofte og håndskårne søjler – rummet er så gennemført og elegant, at det er et virkelig bemærkelsesværdigt sted at holde sin barnedåb, fødselsdag, guldbryllup m.v. 

Asia Hall er 120 kvadratmeter, og alt efter opsætning og begivenhed kan der være op til 200 gæster. Grundet rummeligheden er der mange muligheder for opsætning, så her kan der holdes stående receptioner og middage ved rundborde og alt derimellem. Asia Hall har derudover også fuldt AV-udstyr, projektor, storskærm og højttalere. Det gør det muligt at bruge rummet til diverse møder også. Du kan også kombinere med Eventspace Asia Houses mindre mødelokale som Bangkok og Jutlandia, hvis du skal holde workshop – mulighederne er uden tvivl mange, og du kan få overblik over alle lokalerne lige her. 

Eventspace Asia House har anretterkøkken til rådighed, og der må gernes medbringes mad og drikke. Her hos Rentspace vil vi rigtig gerne gøre vores for, at dit arrangement bliver en succes. Derfor har vi også samlet diverse forskellige leverandører, heriblandt catering. Du kan hurtigt og nemt finde dine muligheder lige her.

Hvis du har brug for hjælp til planlægningen af din fest eller firmaarrangement står Rentspace til rådighed. Vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker, og vi har mange års erfaring i at få det til at ske!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

65

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.