Restauranten v. Symbion Konferencecenter

København

30-160 pers.

Send forespørgsel

Restauranten v. Symbion Konferencecenter

Dette unikke rum er yderst velegnet til receptioner og andre større arrangementer, som kræver god gulvplads. Med farverige detaljer gennem vægge, lamper, møbler og kunst er restauranten et ideelt sted til arrangementer, der ønsker inspirerende omgivelser.

Symbion Konferencecenter ligger i hjertet af Danmarks største iværksættermiljø og er indrettet i nyt nordisk design. Her er der dynamiske og inspirerende faciliteter til dit næste event. Konference- og mødefaciliteterne er optimalt placeret i pulserende København Ø. Der er mulighed for at køre hele vejen til centeret og dernæst parkere på en af de gratis parkeringspladser.

I Symbions restaurant er der altid god mad lavet af de bedste råvarer. Det er her, gæsterne kan lade op, netværke og nyde en velfortjent pause. Gastronomien er i fokus, her ønsker man at skabe gode smagsoplevelser, der letter hjertet og giver energi til hjernen. Derfor udvælger deres team af kokke kun de bedste råvarer, der alle er sunde og velsmagende.

Det er muligt at vælge morgenmad, konferencebuffet, en hurtig sandwich eller bare kaffe og kage til den givende begivenhed. Afhold en bred vifte af events i det lyse konferencecenter, hvor kollegaer og firma kan nyde godt af de forandrede omgivelser. Symbion stræber altid efter at give dig og dit selskab en behagelig helhedsoplevelse.

Symbion tilbyder sparring og rådgivning, når eventet skal planlægges. Der er fokus på fleksibilitet, og de står derfor klar til at håndtere løbende ændringer – helt op til afholdelse af arrangementet. Symbion er derfor et perfekt match til møder, konferencer, receptioner og messer, med sin alsidighed og omstillingsparathed.

Rentspace hjælper gerne med planlægningen af dit kommende event. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvor der lyttes til dine behov og ønsker. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle aspekter og skabe professionelle og uforglemmelige rammer for dig og dit selskab.

Kontakt os hvis der ønskes yderligere information eller en rundvisning kunne komme på tale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

160

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY