Selskabslokalet v. Lynetten

København

20-200 pers.

Send forespørgsel

Lynetten er uden tvivl et unikt sted i Hovedstadens byliv. Gemt væk på Refshaleøen ligger restauranten mellem bådpladser og natur, hvilke gør det til et af Amagers bedste selskabslokaler. Det store vinduesparti skaber et smukt lysindfald med udsigten til den fantastiske, nybyggede Amager Bakke og fine små private både. Her er der dømt autentisk stemning og hyggelige omgivelser.

Med en baggrund hos Restaurant Nautilus, Wallman’s cirkusbygning samt Restaurant Couloir har Kasper Nielsen 14 års erfaring i at afholde selskaber – lige fra store til små. Der lægges vægt på helhedsoplevelsen og personlige løsninger, så arrangementet forløber lige som det ønskes. Lokalets store areal giver rig mulighed for at sætte et personligt præg på dekoration, bordopsætning, underholdning m.m.

Selskabslokalet kan rumme op til 200 personer, men kan samtidig inddeles i flere små rum, der omfavner mindre arrangementer, så man således også får en fantastisk oplevelse. Hvad enten det er sommer eller vinter er Lynetten det optimale valg til jeres selskab. Om sommeren kan der f.eks. bydes på kolde velkomstsdrinks på verandaen, og om vinteren kan man varme sig på den gode mad med udsigt over havnens fine både.

Lokalerne er perfekte til større anledninger såsom den runde fødselsdag, konfirmationen, firmafesten, receptionen, barnedåben og andre festlige eventtyper. Ligeledes er der mulighed for høj musik og en sving om indtil kl. 05.00. Det er det perfekte sted til bryllup, julefrokost og jubilæum.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når du skal planlægge dit næste event, fest eller møde. Vi lytter til jeres behov og drømme og stræber efter at imødekomme disse på bedste vis. Mad, drikkevarer og underholdning skal altid sidde lige i skabet, så der skabes fantastiske rammer for den gode stemning og en uforglemmelig dag eller aften. Kontakt os hvis du vil høre nærmere om Lynetten eller er interesseret i at opleve stedet på egen hånd igennem en rundvisning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

250

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY