Forhallen v. Nationalmuseet

København

150-350 pers.

Send forespørgsel

Lige ved siden af Christiansborg finder du Danmarks Nationalmuseum, en historisk bygning der stammer helt tilbage fra 1600′ tallet. Det første du ser, når du går ind i museet, er den storslåede forhal, hvor der er højt til loftet med et unikt glastag, der lyser rummet op. Imponerende 450m2 med et væld af muligheder.

Forhallen ved Nationalmuseet er lyst og rummeligt, men man kan samtidig skabe en intim og hyggelig stemning. Det storslåede rum giver mulighed for mange typer af arrangementer, hvor der kan holdes alt lige fra middage til koncerter. Forhallen ved Nationalmuseet har plads til, at borde og stole kan sættes på forskellige måder, så uanset om ønsket er langborde eller rundborde, kan det lade sig gøre her. Rummet kan nemt indrettes så det passer til jeres behov.

Forhallen kan benyttes tirsdag-søndag efter kl. 17.00 samt mandage hele dagen. Her kan der serveres middag fra kl. 18.30, mens arrangementet kan starte tidligere med velkomstdrink i et af husets andre lokaler. Nationalmuseet har nemlig også en festsal samt andre lokaler, som kan bookes. Du har dermed mulighed for at afholde alt fra et møde til en gallamiddag ved Nationalmuseet.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde det perfekte lokale til dit event eller arrangement, så hvis du sidder med spørgsmål til dette lokale eller et af vores mange andre muligheder, så tag endelig kontakt, så vi kan få en snak om, hvilke ønsker du har, og vi sammen kan finde det bedste lokale til jer.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

350

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

150

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY