Biografteatret v. Nationalmuseet

København

20-176 pers.

Send forespørgsel

Nationalmusset er en fantastisk bygning, som gemmer på så mange oplevelser og muligheder. Muligvis flere end du aner. For inde i bygningen er der nemlig forskellige lokaler, som kan bookes til forskellige arrangementstyper. Det er derfor muligt at holde foredrag, møde, firmaarrangement m.m. i nogen fuldstændig fantastiske rammer.

Et af deres mere moderne indrettede lokaler er Biografteatret ved Nationalmusset. Dette er en moderne biograf på 170 m2. Særligt stolene er iøjnefaldende, da de er limegrønne, og er Arne Jakobsens 7’er stole. Derudover er bagtæppet håndvævet at kunstneren Naja Salto. Dermed er det et meget imponerende lokale, hvor man roligt kan sige, at der er kælet for detaljerne. Biografteatret har selvfølgelig moderne AV-udstyr og rigtig godt lyd- og lysudstyr. Dermed er Biografteatret ved Nationalmuseet et rigtig godt sted at afholde filmfremvisninger, foredrag, koncerter, teater- og danseforestillinger. Det fleksible lokale kan også bruges til paneldebatter eller som et anderledes grupperum. Mulighederne er uden tvivl mange.

I lokalet er der fastmonteret 125 stole, og derudover kan der suppleres med tre rækker løse stole, så der er plads til 176 gæster i alt. Da de tre bagerste rækker er fleksible, og der ligeledes plads til et stort antal kørestole.

Biografteatret ved Nationalmuseet er et supermoderne auditorium, som virkelig byder på mange forskellige muligheder for arrangementer. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ud af, om dit arrangement kan holdes her. Så hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endelig hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig videre i planlægningen af dit næste arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY