Hal B v. Bella Center Copenhagen

København

300-6100 pers.

Send forespørgsel

Bella Center Copenhagen tilbyder Full Service, når du afholder dit arrangement i samarbejde med dem. De har stor erfaring i at afholde diverse typer af arrangementer, og de vægter et godt samarbejde højt. Derfor kan vi også kun anbefale, at du tager et nærmere kig på deres lokaler til dit næste event.

Hal B ved Bella Center Copenhagen byder på mange spændende muligheder for alverdens typer af events. Hal B har lidt en industriel stil og et “clean canvas”, hvilket betyder, at det er meget lyst og stilrent. Det giver rigtig meget fleksibilitet til dette venue, da man kan lave rigtig mange typer af opsætninger uanset om det er udstillinger, workshops, messer eller andet.

Bella Center Copenhagen har erfaring med at afholde rigtig mange typer af events, så de kan rådgive dig rigtig godt omkring dine muligheder, og få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Deres utrolig kompetente team kan hjælpe med indretning, opsætning, udsmykning og meget meget mere. Så tøv endelig ikke med at booke Hal B ved Bella Center Copenhagen for her der virkelig endeløse muligheder for at få et succesfuldt event.

Bella Center Copenhagen har flere forskellige typer af haller, som alle har hver deres udtryk og muligheder. Hvis du er nysgerrig efter at se nærmere på de andre haller, så har vi gjort det nemt og samlet dem alle lige her til dig.

Hos Rentspace sidder vi klar til at hjælpe med at besvare de spørgsmål du eventuelt sidder med. Vi kan også være behjælpelig med at arrangere en fremvisning, hvis du ønsker det. Bare kontakt os, så hjælper vi dig gerne videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY