Store hal v. Kedelhallen

København

150-600 pers.

Send forespørgsel

Store Hal ved Kedelhallen

Kedelhallen var oprindeligt Danmarks ældste fjernvarmeværk, men blev tilbage i 2001 omdannet til dens nuværende funktion. Kedelhallen består af to haller, som til daglig bruges til sport- og fritidsaktiviteter. Men du kan også få fornøjelsen af at bruge dem til dit næste event.

Store Hal ved Kedelhallen er som navnet indikerer, den største af de to haller. Til daglig bliver den brugt til volleyball og dans, men er også ideel til større arrangementer. Store hal kan nemlig rumme op til hele 600 personer, og dermed er den perfekt til de større arrangementer. Heriblandt kunne den eksempelvis bruges til stævner, store foredrag eller måske kurser/workshops. Mulighederne er mange, og grundet hallens størrelse er der også mulighed for at opstille borde og/eller stole, sådan at de passer til lige præcis dit formål og arrangement.

Store Hal ved Kedelhallen er som nævnt ikke den eneste hal. Du finder også Lille Hal samt foyeren, som kan bruges til events. Disse er ideelle til mindre forsamlinger, og du kan finde lokalerne lige her, hvis de skulle have større interesse.

Har du spørgsmål til Kedelhallen eller noget helt andet? Så tøv endelig ikke med at skrive en besked til os, så vi kan hjælpe dig videre i processen. Hos Rentspace vil vi også rigtig gerne bidrage til, at dit event bliver en succes, derfor vil vi rigtig gerne dele vores store netværk af samarbejdspartnere med dig, så de kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY