Øksnehallen v. DGI Byen

København

1350-4000 pers.

Send forespørgsel

Leder du efter det perfekte sted at afholde et større arrangement? Så skal du helt sikkert tage et nærmere kig på Øksnehallen ved DGI Byen. Dette er et af Københavns mest veletablerede venue, da det kan rumme alle typer af events.

Når du træder ind i Øksnehallen, træder du ind i et  5.500 m2 stort lokale, som er karakteriseret ved store søjler, som bærer tagkonstruktionen. Der er store ovenlysvinduer, som giver et fantastisk lysindfald. Der er ingen tvivl om, når man står, og kigger rundt i dette lokale, at det er et dynamisk og fleksibelt rum, og netop derfor er det perfekt store events. Rummet kan derudover også inddeles i mindre enheder, hvis det giver mening for dit arrangement. Øksnehallen er som nævnt meget rummelig, og der er god plads. Faktisk er der plads til helt op til 4000 gæster. Det betyder også, at det her er muligt at holde de helt store arrangementer som messer, koncerter, udstillinger, foredrag, gallamiddage, kulturelle arrangementer og meget mere. Det er i sandhed et helt unikt lokale, som kan transformeres om til alt muligt.

Du finder Øksnehallen beliggende i midten af Kødbyen, og der er kun 50 meter til Hovedbanegården, hvilket gør det nemt at komme til og fra dit lokationen for dine gæster.

DGI Byen har også mange andre lokaler og byder på rigtig mange muligheder for at holde møder, fester, konferencer, sportsbegivenheder og meget mere. De har mange alsidige lokaler, og dermed er der også store chancer for, at de kan være behjælpelige med det perfekte lokale til netop dit arrangement. Så tag et kig lige her og se de forskellige muligheder.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne være behjælpelige med at finde det helt rette venue til jeres event. Derfor sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med stort og småt. Vi har desuden også samlet en række leverandører til dig, som du frit kan benytte, for at fuldende dine ønsker og behov til dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

4000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

3000

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY