Skulpturgaden v. Statens Museum For Kunst

København

150-1000 pers.

Send forespørgsel

Statens Museum For Kunst er over 100 år gammel, og gemmer på mange storartede oplevelser. Men faktisk gemmer dette museum på meget mere end kunstoplevelser, for det er nemlig muligt at afholde sine events og arrangementer i disse fantastiske lokaler.

En meget unik lokation til dit arrangement eller event er at finde her ved Skulpturgaden ved Statens Museum For Kunst. Det er en glasoverdækket gade, og som navnet indikerer er der mange flotte skulpturer at finde her. Arkitekt Vilhelm Dahlerups binder den over 100 år gamle hovedbygning sammen med en nyere tilbygning med skulpturgaden, som også betyder der her er et fantastisk lysindfald, højt til loftet og utrolig fantastiske rammer at afholde et arrangement i. Skulpturgaden er velegnet til større events, som kræver lidt plads, og hvor man gerne vil invitere indenfor i et inspirerende rum. Muligheder er der mange af her, men et par ideer kunne være jubilæer, gallamiddage, receptioner, modeshow og meget mere. SMK samarbejder med nogen af de dygtigste mennesker inden for lyd og lys, og kan derfor også være behjælpelig med dette, hvis det har interesse. Det er desuden muligt at kombinere Skulpturgaden med andre af deres lokaler som Forhallen, Gl. Festsalt og Scenen, hvis det giver mening for jeres arrangement.

Der er heller ikke sparet på noget, når det kommer til forplejning til et event. Her laver den københavnerbaserede kok Frederik Bille Brahe maden. Han driver SMK’s museumscafé ”Kafeteria”. I samarbejde med jer vil der blive skræddersyet en menu, som passer intet mindre end perfekt til jeres event. Der er fokus på bæredygtighed og madens sociale egenskaber – så det er helt sikkert en kulinarisk oplevelse. Der kan laves alt fra gallamenuer til delemad og food trucks.

Rentspace vil gerne hjælpe jer med, at jeres event bliver perfekt. Derfor skal I endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis i sidder med spørgsmål eller har brug for hjælp.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

580

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY