Savery Academy Dance & Performance

København

20-120 pers.

Send forespørgsel

Savery Academy Dance & Performance tilbyder lækre lokaler og gode faciliteter, som kan bruges til mange typer af events og arrangementer. Hvis du er på udkig efter lokaler til firmafest, familiefest, polterabend, møde, barnedåb eller noget helt andet – så se nærmere her!

Savery Academy Dance & Performance har en rigtig fin og elegant dansesal. Lokalet er lyst og åbent, og måler 13 x 9 meter. Det kan tydeligt ses, at lokalet til dagligt bliver brugt som dansesal, da der er balletbarrer i siderne samt et lydanlæg.

Det er en oplagt mulighed at leje dette lokale til f.eks. polterabend eller firmaarrangement, hvor man gerne vil starte arrangementet med dans og danselærere. Her kan du vælge mellem Les Lancier, Disco, Ballet, Ballroom, og du kan også selv komme med forslag. Lokalet kan lejes fredage fra kl 17.00 og lørdage fra kl. 15.30. Eller hverdage i tidsrummet 8-15.30. Efter dans kan man nemt gå ned i stueetagen hvor restaurant “Lalala” byder på lækkerier fra det franske køkken, eller man kan spadsere til de nærliggende restauranter, f.eks. over cykelbroen til Nyhavn.

Udover dansesalen finder du også omklædningsrum, to toiletter, en kaffestue med to sofaer, og et lille køleskab. Ydermere finder du også en mindre sal, der, ligesom den store sal, kan mørklægges. Lille sal måler 7×9 m og har musikanlæg, projekter, spejle, tavle og flygel. Dermed er det også oplagt at at booke Savery Academy & Performance til andre typer af arrangementer, som eksempelvis møder.

Lokalerne kan også bruges til øvning af teaterforestillinger, danseforestillinger, koncerter og meget andet – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.
Når du lejer Savery Academy, så lejer du det hele – begge sale, tilter/omklædning samt opholdsrum.

Hos Rentspace vil vi gerne være behjælpelige med at arrangere det perfekte bryllup, møde, reception eller hvad i nu skal holde. Derfor har vi også som en ekstra service fundet nogle rigtig fede leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe jer med at lave et gennemført arrangement. Tag endelig et kig på dem lige her!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

Stole kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY