Mødelokalerne v. IDA Conference

København

2-180 pers.

Send forespørgsel

Mødelokalerne IDA Conference

Med central beliggenhed i København, tæt på Københavns Hovedbanegård og med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren, er IDA Conference et oplagt sted at holde møder og konferencer. Hos IDA Conference står kvalitet i centrum. Både når det drejer sig om indretning, mad og service. Det betyder at alle gæster altid kan forvente en høj standard, hvad enten I skal holde et større event, en privat fest eller et møde.

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med moderne mødefaciliteter, tilbydes lokaler, hvoraf de fleste har udsigt til vandet. IDA Conference har 26 mødelokaler i forskellige størrelser og udformning. Ved opstart af et møde, tilbyder IDA Conference altid hjælp med det tekniske, som sikrer at I kan fokusere på det i skal.

Ved valg mellem vores forskellige mødepakker, vil I altid i forhold til antallet af timer, være sikret fuld forplejning efter behov hele dagen. Hos IDA Conference lægger vi stor vægt på at tilbyde gode og sunde måltider. Derved er I garanteret forplejning, som sikrer jer energi til hele dagen.

Har du brug for mere plads? Så se vores Kongressal med plads til op til 240 gæster.

Skal du holde et møde ude i byen? Ønsker du at imponere dine eksterne gæster med storslået udsigt og lækker forplejning? Har du brug for at det hele bare spiller? Så Kan det være at mødelokalerne IDA Conference er det rigtige for dig. Kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder som mødelokalerne IDA Conference tilbyder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

180

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY