Mødelokaler v. Nationalmuseet

København

20-30 pers.

Send forespørgsel

Mødelokaler ved Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks største museum, som selvfølgelig byder på muligheden for at nyde en masse kultur og historie, men der er faktisk også en del andre muligheder for at benytte Nationalmuseet. De udlejer nemlig forskellige lokaler, som bl.a. kan bookes til møder eller som grupperum.

På 1. sal finder du mødelokalerne ved Nationalmuseet. Her vil du finde tre lækre og moderne lokaler, som både kan bruges, hvis du skal holde møde, eller hvis der er brug for et grupperum i forbindelse med et arrangement i et af museets andre lokaler. Mødelokalerne er moderne indrettet, hvor de får en masse naturligt lys fra den glasoverdækkede forhal. I det ene mødelokale vil du finde et smartboard til fri afbenyttelse, mens de to andre lokaler har fastmonteret projektor og lærred. Derudover er det mulighed for at bestille en AV-teknikker, som kan være behjælpelig med at sætte mødet i gang, hvis der skulle være behov for det. Så hvis du står, og skal holde et møde, så kig da nærmere på de her fede mødelokaler ved Nationalmuseet.

Som nævnt byder Nationalmusset på udlejning af forskellige typer af lokaler. Så uanset om det er en større konference, foredrag eller filmfremvisning er der fantastiske lokaler, som kan bookes. Du kan se udvalget af deres lokaler lige her.

Rentspace største ønske er selvfølgelig altid, at du eller I får præcis det arrangement eller event, som I går og drømmer om. Derfor sidder vi klar til at hjælpe jer, eller besvare de spørgsmål i har. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi hurtigst muligt, kan hjælpe jer videre med planlægningen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY