Ballonsalen + blomstersalen v. Tivoli Congress Center

København

50-368 pers.

Få et tilbud

Placeret i stueetagen i City Tower med direkte udgang til foyeren finder du mødelokalet Ballonsalen + Blomstersalen med en kapacitet på op til 308 personer .
Mødelokalet er udstyret med LCD projektor og lærred eller 98” plasmaskærm, Mulighed for mørklægning Wi-Fi, lydanlæg samt en flipover. I Harlekin er der også mulighed for afholde udstillinger

Størrelse
Længde: 14,5 m
Bredde: 19 m
Højde: 4-5 m
Areal: 277 m2

Om venue
Tivoli Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Tivoli Congress Center råder over 52 konferencelokaler og to auditorier af varierende størrelse og kan kombineres på et utal af måder. De kan således dække ethvert behov for events med sammenlagt op til 5.500 deltagere.

Tivoli Congress Center tilbyder 13 lokaler på 1. etage fordelt i 2 bygninger. Alle lokaler med det nyeste AV-udstyr, behagelige konferencemøbler og dagslys. Lokalerne varierer i størrelse fra 14 kvm til 60 kvm med plads fra 10 personer til 60 personer. 2 foyerområder på hver 200 kvm med mulighed for servering af forplejning og mindre udstillinger. Foyeren indeholder samtidig et businesscenter, hvor dine konferencegæster kan benytte computere og nemt kan printe boarding pass eller præsentationer.

Med en placering i hjertet af København har I let tilgang til Tivoli Hotel & Congress Center fra både Københavns Hovedbanegård og – Lufthavn samt kort afstand fra motorvejen, hvortil hotellet desuden tilbyder indendørs parkering. Mulighederne er endeløse på Tivoli Hotel & Congress Center – om end det er et mindre event eller den helt store firmafest, så garanterer vi en fantastisk og mindeværdig oplevelse!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

313

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

148

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

313

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

140

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

252

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

52

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

277m2

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevare ikke tilladt

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Professionelt audioudstyr

Projekter

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Roomservice

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Få et tilbud fra Ballonsalen + blomstersalen v. Tivoli Congress Center?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues