venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Ballonsalen og Blomstersalen v. Tivoli Congress Center

seated-guests-img

313

Siddende gæster

seated-guests-img

313

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

140

Runde borde
main-info-img

148

Klasserum
main-info-img

313

Teater
main-info-img

52

Hestesko

Se stedets faciliteter her

Om Ballonsalen og Blomstersalen v. Tivoli Congress Center

Ballonsalen + blomstersalen v. Tivoli Congress Center

Placeret i stueetagen i City Tower med direkte udgang til foyeren finder du mødelokaleerne Ballonsalen og Blomstersalen. Mødelokalerne er næsten identiske og rummer op til 149 personer i hver. Der er mulighed for at leje dem begge i tilfælde af, at du har en større forsamling, eller med en skillevæg, kan de deles op og lejes hver for sig, hvis dit møde er mindre. Hvis skillevægen mellem lokaler trækkes til side, får man her et stort konferencelokale som med sine 277 kvm, kan rumme op til 313 siddende gæster.

Både Blomstersalen og Ballonsalen har et flot lysindfald med store vinduer, samt mulighed for mørklægning hvis der måtte være behov for det. De er udstyret med LCD projektor og lærred eller 98” plasmaskærm. Her er selvfølgelig alt det AV-udstyr og den teknologi, som et moderne møde- eller konferencelokale skal have.

Om Tivoli Congress Center

Med en placering i hjertet af København har I let tilgang til Tivoli Hotel & Congress Center fra både Københavns Hovedbanegård og – Lufthavn samt kort afstand fra motorvejen, hvortil hotellet desuden tilbyder indendørs parkering. Mulighederne er endeløse på Tivoli Hotel & Congress Center – om end det er et mindre event eller den helt store firmafest, så garanterer vi en fantastisk og mindeværdig oplevelse!

Tivoli Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Tivoli Congress Center råder over i alt 52 konferencelokaler og to auditorier af varierende størrelse og kan kombineres på et utal af måder. De kan således dække ethvert behov for events med sammenlagt op til 5.500 deltagere.

Tivoli Congress Center tilbyder 13 lokaler på 1. etage fordelt i 2 bygninger. Alle lokaler med det nyeste AV-udstyr, behagelige konferencemøbler og dagslys. Lokalerne varierer i størrelse fra 14 kvm til 60 kvm med plads fra 10 personer til 60 personer. 2 foyerområder på hver 200 kvm med mulighed for servering af forplejning og mindre udstillinger. Foyeren indeholder samtidig et businesscenter, hvor dine konferencegæster kan benytte computere og nemt kan printe boardingpass eller præsentationer.

Hos Rentspace bestræber vi os på, at planlægningen af dit arrangement går så gnidningsfrit som overhovedet muligt. I tilfælde af at du har et eneste spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte os. Hvis Blomstersalen og Ballonsalen ikke helt møder dine behov, kan du finde vores mødelokaler her, eller vores konference muligheder her.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

tab-heading-img

UDSTYR

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Ballonsalen og Blomstersalen v. Tivoli Congress Center

København, Arni Magnussons Gade 2

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Ballonsalen og Blomstersalen v. Tivoli Congress Center som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Ballonsalen og Blomstersalen v. Tivoli Congress Center