Revolver Foyer v. Teater Republique

København

6-50 pers.

Send forespørgsel

Revolver Foyer ved Teater Republique

Skal du afholde et mindre arrangement, og vil gerne have mere intime omgivelser at afholde det i? Så fortvivl ej, for så er du landet det helt rigtige sted. På Teater Republique kan man nemlig meget mere end bare se forestillinger og teater. Her kan du nemlig booke deres scener til dit event, og Revolver Foyer er en fantastisk mulighed for en mindre gruppe.

Teater Republique kommer du ind i en foyer, som også fungerer som en scene – altså en foyerscene. Det er en mindre scene, som samtidig også er mere intim. Her er der i større grad plads til det impulsive, nærvær og samspil. Den fungerer godt til foredrag, mindre præsentationer eller andre arrangementer hvor man gerne vil være tæt på sine gæster eller publikum. Derudover giver foyeren også mulighed for at man før, under eller efter kan gå rundt og networke og snakke med hinanden. Selvom Revolver Foyer ikke er så stor, er der stadigvæk rigtig mange muligheder for at afholde nogen rigtig gode arrangementer der.

Teater Republique blev tilbage i 2017 sammenlagt med Østre Gasværk Teater som i dag er samlet under det fælles navn Østerbro Teater. Udover Revolver Foyer, kan du også leje Revolver Scene eller Østre Gasværk Teater til dit arrangement, for de tilbyder nemlig så meget mere end forestillinger. Østerbro Teater vil også rigtig gerne bidrage til, at du eller I får den bedst mulige oplevelse, derfor kan de også være behjælpelige med forplejning. Dermed kan det bl.a. være en rigtig god mulighed for virksomheder, da de her kan forkæle kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere til et firmaarrangement, hvor man eventuelt kunne kombinere en teateroplevelse og en fest. Du kan få et overblik over hvad du kan leje hos Teater Republique her.

Mulighederne er i hvert fald mange, og hvis du gerne vil høre mere om det, skal du endelig kontakte os hos Rentspace, så hjælper vi dig gerne. Ydermere har vi også et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som har mulighed for at hjælpe dig videre med planlægningen af dit arrangement – og vi deler dem gerne med dig!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY