Leonore Christine

København

10-30 pers.

Send forespørgsel

Leonore Christine

I en af Nyhavns smalle, farvede huse finder du de rustikke og autentiske Leonore Christine. Her er den dansk romantiske oplevelse garanteret.

Klassisk dansk smørrebrød, gourmet burgere og brunch pryder menukortet, sammen med et bredt udvalg af cocktails, vin og øl. Maden bliver lavet efter klassiske opskrifter, med et personligt præg og tilberedt med friske råvarer. Du kan nyde dit måltid indenfor i skæret fra de levende lys og varmen, der falder fra lanternerne over de mørke træborde, stole og gulve.

Selvom at den hyggelige stemning er sikker indenfor, er muligheden for at sidde udenfor der også. For så snart foråret kommer og solen begynder at varme, bliver der sat borde ud under parasoller på brostenene foran den klare blå facade, hvor du har mulighed for at nyde din mad og et køligt glas hvid.

Hvis ikke at kajen tiltaler dig, men du alligevel gerne vil sidde ude, har Leonore Christine også deres helt egen lille gårdhave, indrammet af det gulkalkede murværk med rødt bindingsværk. Det er omgivelser, der ikke har ændret sig meget siden H. C. Andersen for 200 år siden befandt sig i de selvsamme gader.

Rentspace hjælper dig gerne med planlægningen af dit kommende arrangement. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor fødselsdag, et lille møde, eller et andet arrangement. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe både professionelle men især uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Leonore Christine.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY