Salon v. Den Sorte Diamant

København

10-100 pers.

Send forespørgsel

Indenfor i den Sorte Diamant finder du Salon. Et selskabslokale med beliggenhed og udsigt der inspirerer og skaber mulighed for et hav af arrangementer og oplevelser. Dette smukke rum er en ”åben scene”, der kan danne ramme om jeres presseevent, bryllup eller modeshow mm.

Med den danske kulturarv i ryggen og vandkanten i front er stedet i sig selv en oplevelse. Mulighederne er mange, men fokus og kvalitet er essensen. Vores køkken står for kvalitet, tradition og fornyelse og er i konstant udvikling. Det betyder, at der kan skabes et væld af muligheder i form af servering.

Ønsker I at sejle jeres gæster hertil, forevige konfirmationsbilledet med Bibliotekshaven eller de nye broer som baggrund, så kontakt os for yderligere hjælp.

Møde og arrangementer
Fra elegante og traditionelle – til innovative og kreative oplevelser. Vi skaber madoplevelser til både privat- og firma arrangementer, hvor intet arrangement er for stort eller småt. Essensen og fælles for dem begge er et fundament af kvalitet, ærlighed og professionalisme. Vores køkken er i konstant udvikling, og vi har et stabilt samt professionelt apparat i ryggen, der kan skabe et væld af muligheder i form af servering, opsætning og logistik. Vi finder stor værdi og drivkraft i at skabe den optimale madoplevelse, der netop passer til jeres arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY