venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Mødelokaler v. Hotel SP34

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Mødelokaler v. Hotel SP34

Mødelokaler ved Hotel SP34

Er du på udkig efter mødelokaler i minimaliske men luksuriøse omgivelser? Så behøver du ikke lede længere – Mødelokalerne ved Hotel SP34 i København er indrettet i en moderne og fed stil. Med deres forskellige lokaler, skulle det vær muligt at finde lige præcis det, som passer allerbedst til dine behov.

Hotel SP34s mødelokaler varierer i kapacitet og størrelse, og det er derfor muligt at afholde møde her, selvom i kun er en mindre gruppe, eller hvis du skal holde en konference kan det også lade sig gøre. Mulighederne er mange, så det er værd at kigge nærmere på de lækre mødelokaler ved Hotel SP34 uanset om det er et lille møde, konference, workshop eller en præsentation. Du finder forskellige lokaler på hotellet – her er b.la. Plenum lokaler, som kan rumme op til 80 personer. Der er også mindre grupperum og det lidt hyggeligere og mere intime chambre, som er perfekte hvis i er et mindre antal personer, som skal mødes. Men deres mest unikke facilitet skal nok findes i deres biograf. Biografen kan rumme op til 24 personer, og kan bruges til alt fra præsentationer, lanceringer og private filmaftener. Der er dermed ingen tvivl om, at du finder mange lækre mødelokaler ved Hotel SP34 - se de forskellige muligheder lige her.

Hvordan klinger ”All Inclusive Conference” i dine øre? Hvis det klinger rigtig godt, er det bare endnu en god grund til at afholde dit møde på Hotel SP34. Prisen er prisen, også når dagen er omme, og der er i løbet af dagen blevet serveret drikkelse og forfriskninger til dine gæster. Der er derfor rig mulighed for at skabe rigtig lækre rammer om dit arrangement. Hvis der er tid lyst til en drink eller noget at spise efter arrangementet, er der også gode muligheder for det på hotellet. Det er bl.a. muligt at opleve deres lækre tagterrasse, hvor du også finder en rigtig dejlig og hyggelig stemning.

Hotel SP34 er placeret i Københavns Latinerkvarter, hvor det er lettilgængeligt både med bil og offentlig transport. Det ligger det dejligt centralt – kun 500 meter fra Tivoli.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi besvarer gerne stort og småt. Vi kan også hjælpe dig videre i processen med planlægning af dit arrangement ved at sætte dig i kontakt med de rette leverandører eller samarbejdspartnere.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Overnatningsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

tab-heading-img

UDSTYR

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Mødelokaler v. Hotel SP34

København, Sankt Peders Stræde 30C

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Mødelokaler v. Hotel SP34 som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Mødelokaler v. Hotel SP34