Mødelokaler v. Hotel SP34

København

2-80 pers.

Send forespørgsel

Mødelokaler ved Hotel SP34

Er du på udkig efter mødelokaler i minimaliske men luksuriøse omgivelser? Så behøver du ikke lede længere – Mødelokalerne ved Hotel SP34 i København er indrettet i en moderne og fed stil. Med deres forskellige lokaler, skulle det vær muligt at finde lige præcis det, som passer allerbedst til dine behov.

Hotel SP34s mødelokaler varierer i kapacitet og størrelse, og det er derfor muligt at afholde møde her, selvom i kun er en mindre gruppe, eller hvis du skal holde en konference kan det også lade sig gøre. Mulighederne er mange, så det er værd at kigge nærmere på de lækre mødelokaler ved Hotel SP34 uanset om det er et lille møde, konference, workshop eller en præsentation. Du finder forskellige lokaler på hotellet – her er b.la. Plenum lokaler, som kan rumme op til 80 personer. Der er også mindre grupperum og det lidt hyggeligere og mere intime chambre, som er perfekte hvis i er et mindre antal personer, som skal mødes. Men deres mest unikke facilitet skal nok findes i deres biograf. Biografen kan rumme op til 24 personer, og kan bruges til alt fra præsentationer, lanceringer og private filmaftener. Der er dermed ingen tvivl om, at du finder mange lækre mødelokaler ved Hotel SP34 – se de forskellige muligheder lige her.

Hvordan klinger ”All Inclusive Conference” i dine øre? Hvis det klinger rigtig godt, er det bare endnu en god grund til at afholde dit møde på Hotel SP34. Prisen er prisen, også når dagen er omme, og der er i løbet af dagen blevet serveret drikkelse og forfriskninger til dine gæster. Der er derfor rig mulighed for at skabe rigtig lækre rammer om dit arrangement. Hvis der er tid lyst til en drink eller noget at spise efter arrangementet, er der også gode muligheder for det på hotellet. Det er bl.a. muligt at opleve deres lækre tagterrasse, hvor du også finder en rigtig dejlig og hyggelig stemning.

Hotel SP34 er placeret i Københavns Latinerkvarter, hvor det er lettilgængeligt både med bil og offentlig transport. Det ligger det dejligt centralt – kun 500 meter fra Tivoli.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi besvarer gerne stort og småt. Vi kan også hjælpe dig videre i processen med planlægning af dit arrangement ved at sætte dig i kontakt med de rette leverandører eller samarbejdspartnere.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY