venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Hotel SP34

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Hotel SP34

Hotel SP34 er et moderne hotel i et nordisk design, som byder på mange muligheder. Så hvis du er ved at arrangere en hyggelig middag, en konference eller en lancering, så er SP34 en fantastisk god mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed.

Hotel SP34 er et luksushotel, som har et unikt design med mange fede detaljer og et cool udtryk, som er inspireret af Latinerkvarteret, som det er beliggende i. Latinerkvarteret er kendt, som et bohemepræget og roligt område, og dette indfanger hotellet også på bedste vis. Det kan eksempelvis opleves i gangene, hvor der er flisevægge, som spiller godt sammen med de øvrige bygninger i området. Så selvom hotellet er lækkert og eksklusivt, er der rig mulighed for afslapning og god stemning til dit arrangement.

Der er helt unikke faciliteter og muligheder, hvis du vælger at afholde dit event hos Hotel SP34 - få et overblik over dem her. Her finder du bl.a. en biograf, hvor der kan holdes lancering eller privat filmaften for venner og familie. Der er også andre lækre lokaler, som kan bruges til møder, workshops og meget mere! Hvis du gerne vil invitere dit selskab på en lækker middag, kan hotellets tagterrasse varmt anbefales. Her er der rig mulighed for at nyde et lækkert måltid i mindst lige så lækre omgivelser. Hvis du gerne vil afholde et arrangement med overnatning, har hotellet også en masse lækre værelser at vælge imellem, som alle varierer i størrelse. Men ens for dem alle er, at de er i et rigtig lækkert nordisk design og en fed indretning, så man uden tvivl får følelses af eksklusivitet og luksus, når man befinder sig på dem.

Du finder Hotel SP34 midt i Københavns latinerkvarter, hvor det er lettilgængeligt med både bil og offentlig transport. Det er et rigtig lækkert område, som kun ligger 500 meter fra Tivoli.

Har du spørgsmål til os? Så kontakt os endelig. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre i processen med planlægning af dit event. Hvis du ønsker yderligere sparring, kan vi også sætte dig i kontakt med vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere, så du får stablet det arrangement på benene, som du ønsker dig.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Overnatningsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Hotel SP34

København, Sankt Peders Stræde 30C

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Hotel SP34 som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Hotel SP34