Hotel SP34

København

2-80 pers.

Send forespørgsel

Hotel SP34 er et moderne hotel i et nordisk design, som byder på mange muligheder. Så hvis du er ved at arrangere en hyggelig middag, en konference eller en lancering, så er SP34 en fantastisk god mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed.

Hotel SP34 er et luksushotel, som har et unikt design med mange fede detaljer og et cool udtryk, som er inspireret af Latinerkvarteret, som det er beliggende i. Latinerkvarteret er kendt, som et bohemepræget og roligt område, og dette indfanger hotellet også på bedste vis. Det kan eksempelvis opleves i gangene, hvor der er flisevægge, som spiller godt sammen med de øvrige bygninger i området. Så selvom hotellet er lækkert og eksklusivt, er der rig mulighed for afslapning og god stemning til dit arrangement.

Der er helt unikke faciliteter og muligheder, hvis du vælger at afholde dit event hos Hotel SP34 – få et overblik over dem her. Her finder du bl.a. en biograf, hvor der kan holdes lancering eller privat filmaften for venner og familie. Der er også andre lækre lokaler, som kan bruges til møder, workshops og meget mere! Hvis du gerne vil invitere dit selskab på en lækker middag, kan hotellets tagterrasse varmt anbefales. Her er der rig mulighed for at nyde et lækkert måltid i mindst lige så lækre omgivelser. Hvis du gerne vil afholde et arrangement med overnatning, har hotellet også en masse lækre værelser at vælge imellem, som alle varierer i størrelse. Men ens for dem alle er, at de er i et rigtig lækkert nordisk design og en fed indretning, så man uden tvivl får følelses af eksklusivitet og luksus, når man befinder sig på dem.

Du finder Hotel SP34 midt i Københavns latinerkvarter, hvor det er lettilgængeligt med både bil og offentlig transport. Det er et rigtig lækkert område, som kun ligger 500 meter fra Tivoli.

Har du spørgsmål til os? Så kontakt os endelig. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre i processen med planlægning af dit event. Hvis du ønsker yderligere sparring, kan vi også sætte dig i kontakt med vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere, så du får stablet det arrangement på benene, som du ønsker dig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY