Eventlokalet v. Copenhagen Contemporary

København

20-348 pers.

Send forespørgsel

Copenhagen Contemporary har til huse i B&W’s gamle sektionshaller på Refshalevej et stenkast fra Reffen Streetfood, linje 9A og havnebussen. Fra 1996-2016 udgjorde hallerne Det Kongelige Teaters kulisseværksted, og har indtil nu ikke været åben for offentligheden.

Man finder eventsalen på førstesalen, der med sine smukke industrielle detaljer, danner en unik ramme for både dags- og aftenarrangementer. Salen er tidligere blevet brugt som systue, og har stadig enkelte detaljer tilbage fra tiden under Det Kongelige Teater.

Copenhagen Contemporary er et tomt kanvas, hvilket er ideelt for den kræsne arrangementsholder. De kan rumme alt fra skræddersyede markedsføringsarrangementer, modeshows eller pressevisninger til den personlige julefrokost eller sommerfest. På grund af en gennemgribende renovering af taget er akustikken rar og behagelig – selv ved 348 gæster. Fra salen er der direkte adgang til 3 toiletter og et handicaptoilet samt separat indgang.

Ønskes der plads til tekniker og produktion, er der tilknyttet et afviklingsrum på mezzaninen over toiletterne. Her får I også et godt overblik over salen.

Hos Copenhagen Contemporary er det muligt at medbringe egen forplejning. Ønsker I ikke at stå med den del selv, kan det også lade sig gøre. De har et godt samarbejde med en ekstern leverandør, der ofte har afviklet arrangementer hos dem, hvorfor de har et godt kendskab til venuets muligheder.

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og personlig rådgivning, når dit kommende event, møde eller fest skal afholdes. Vi hjælper dig med planlægningen, lytter til dine ønsker og behov og stræber efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan vi sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor der er fokus på helhedsoplevelsen. Lad detaljer såsom mad, drikkevarer og underholdning sidde lige skabet, så dine gæster og du føler jer velkomne.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

348

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

348

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

312

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY