Restauranten v. Couloir

København

20-80 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Couloir ligger i Øresund Tower – skønt placeret ved Amager Strand, grønne arealer og havets friske luft. Lokalerne byder på hyggelig stemning og ren charme gennem klassiske møbler, god service og personlig kunst.

Med udsigt over Øresund fra de store vinduespartier er der skabt et behageligt og afslappet miljø. Lokalerne giver rig mulighed for at afholde alt fra fødselsdagsmiddag, firmaevent, konfirmation, barnedåb, dagsmøde m.m. Arealet kan benyttes som flere lokaler, hvor det er muligt at skabe netop de rammer, der ønskes for den givne begivenhed.

Couloir lægger stor vægt på den gastronomiske oplevelse. Med inspiration fra de danske og franske køkkener er der skabt et univers af gode råvarer af højeste kvalitet. Råt og elegant mødes i en skøn smagsoplevelse, der komplimenteres af nøjeudvalgte vine, deres hjælpsomme service og det gode selskab.

Couloir afholder årligt flere hundrede arrangementer igennem deres restaurant samt lokaler i Hellerup og ved Lynetten. De har erfaring firmafester, fødselsdage, barnedåb, bisættelser, konfirmationer, bryllupper, svendegilde m.m. Der er dermed rig mulighed for at skabe en begivenhed, hvor man trygt kan afholde et uforglemmeligt selskab inden for professionelle rammer.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når festen eller mødet skal planlægges. Vi lytter til dine vigtigste ønsker og drømme, og stræber efter at imødekomme dine behov på bedste vis. Gennem effektiv kommunikation og et fleksibelt samarbejde, kan vi sammen få skabt en uforglemmelig dag eller aften, hvor der er fokus på detaljerne og helhedsoplevelsen. Mad, drikkevarer, underholdning og det gode selskab skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Hos Rentspace rådgiver vi dig til de bedste løsninger.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om det hyggelige Couloir, eller hvis en rundvisning kunne have interesse. Vi anbefaler altid, at man ser lokalet selv, så man kan få det fulde indblik i de store muligheder og dets potentiale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

50

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY