Columbine v. Tivoli Hotel & Congress Center

København

50-180 pers.

Send forespørgsel

Placeret i stueetagen i Harbour Tower med direkte udgang til foyeren finder du Columbine med plads til 156 personer. Columbine har et flot lysindfald med store vinduer, samt mulighed for mørklægning hvis der måtte være behov for det.  Alle mødelokaler er udstyret med LCD projektor og lærred eller 98” plasmaskærm, Wi-Fi, lydanlæg samt en flipover.

Om venue
Tivoli Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Tivoli Congress Center råder over 52 konferencelokaler og to auditorier af varierende størrelse og kan kombineres på et utal af måder. De kan således dække ethvert behov for events med sammenlagt op til 5.500 deltagere.

Tivoli Congress Center tilbyder 13 lokaler på 1. etage fordelt i 2 bygninger. Alle lokaler med det nyeste AV-udstyr, behagelige konferencemøbler og dagslys. Lokalerne varierer i størrelse fra 14 kvm til 60 kvm med plads fra 10 personer til 60 personer. 2 foyerområder på hver 200 kvm med mulighed for servering af forplejning og mindre udstillinger. Foyeren indeholder samtidig et businesscenter, hvor dine konferencegæster kan benytte computere og nemt kan printe boarding pass eller præsentationer.

Med en placering i hjertet af København har I let tilgang til Tivoli Hotel & Congress Center fra både Københavns Hovedbanegård og – Lufthavn samt kort afstand fra motorvejen, hvortil hotellet desuden tilbyder indendørs parkering. Mulighederne er endeløse på Tivoli Hotel & Congress Center – om end det er et mindre event eller den helt store firmafest, så garanterer vi en fantastisk og mindeværdig oplevelse!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

180

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

180

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

60

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY