Kabelhallerne v. Halvandet

København

60-740 pers.

Få et tilbud

Kabelhallerne er med sin helt unikke stemning, beliggenhed og udsigt et fantastisk eventspot i København. Stedet kan byde op til 350 gæster velkommen indenfor i den rå, charmerende industrihal. Samtidig er det store udendørsområde i forbindelse med strandbaren, Halvandet, et fedt eventområde med solsofaer, strandstole og stort scenetelt ved vandet. Halvandets område er på 6.000 kvm store midt på Refshaleøen.

Kabelhallen har et fantastisk lysindfald fra de mange glasdøre ud mod havnen. Her dannes der en unik ramme om alt fra bryllup og konfirmation til udstillinger og firmafester. Det rustikke udtryk er kontrastfuldt og skaber et fedt sammespil med tidens mere moderne arrangementer.

Hallens plantegning er todelt med en åben balkon, der kan benyttes som et mere intimt loungeområde til et større event. Med egen bar, højt til loftet og stort åbent gulvareal er der rig mulighed for fleksible løsninger til enhver begivenhed – både i erhvervsmæssige anledninger samt til private, selskablige oplevelser. Ligegyldig hvad er der garanteret en helt specielle atmosfære i den lange lyse hal med udsigten direkte til havnen og Københavns smukke skyeline.

Kabelhallen giver mange muligheder for dekoration og tema. Der er bl.a. lamper parvis langs alle søjler samt store projektorer, der kan give rummet 8 forskellige lyssætninger. Der er plads til 350 spisende gæster ved lange borde eller alternativt 200 gæster ved runde borde. Men selv i den rigtige opstilling er lokalet også supergodt til blot 50 gæster. Skab de rammer som passer bedst til jeres formål, behov og ønsker.

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter. Kontakt os for mere information vedr. Halvandet eller en rundvisning af hallen, så I med egne øjne kan se dens store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

740

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

380

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

-

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

500

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Egen mad tilladt

Egne drikkevare ikke tilladt

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Mikrofon

Professionelt audioudstyr

Professionelt lysudstyr

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Gratis parkering

Have

Naturomgivelser

Scene

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Industrikøkken

Langborde/stole inkluderet

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale inkluderet

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Serveringspersonale kan tilkøbes

Vært/værtinde inkluderet

Vagtservice inkluderet

Få et tilbud fra Kabelhallerne v. Halvandet?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues