Kabelhallen v. Halvandet

København

50-740 pers.

Send forespørgsel

Kabelhallen Halvandet

Kabelhallen er med sin helt unikke stemning, beliggenhed og udsigt et fantastisk eventspot i København. Stedet er godkendt til at byde 740 gæster velkommen indenfor i den rå, charmerende industrihal. Samtidig er det store udendørsområde i forbindelse med strandbaren, Halvandet, et fedt eventområde med solsofaer, strandstole og stort scenetelt ved vandet. Halvandets område er på 6.000 kvm store midt på Refshaleøen.

Kabelhallen har et fantastisk lysindfald fra de mange glasdøre ud mod havnen. Her dannes der en unik ramme om alt fra bryllup og konfirmation til udstillinger og firmafester. Det rustikke udtryk er kontrastfuldt og skaber et fedt sammespil med tidens mere moderne arrangementer.

Hallens plantegning er todelt med en åben balkon, der kan benyttes som et mere intimt loungeområde til et større event. Med egen bar, højt til loftet og stort åbent gulvareal er der rig mulighed for fleksible løsninger til enhver begivenhed – både i erhvervsmæssige anledninger samt til private, selskablige oplevelser. Ligegyldig hvad er der garanteret en helt specielle atmosfære i den lange lyse hal med udsigten direkte til havnen og Københavns smukke skyeline.

Kabelhallen giver mange muligheder for dekoration og tema. Der er bl.a. lamper parvis langs alle søjler samt store projektorer, der kan give rummet 8 forskellige lyssætninger. Der er plads til 416 spisende gæster ved lange borde eller alternativt 270 gæster ved runde borde. Men selv i den rigtige opstilling er lokalet også supergodt til blot 50 gæster. Skab de rammer som passer bedst til jeres formål, behov og ønsker.

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter.

Kontakt os for mere information vedr. Halvandet eller en rundvisning af kabelhallen, så I med egne øjne kan se dens store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

740

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

250

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY