Glassalen v. Nationalmuseet

København

50-130 pers.

Send forespørgsel

Glassalen v. Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks hovedmuseum for kulturhistorie fra hele verden. Men faktisk er det sådan, man kan meget andet på nationalmuseet end at gå rundt og kigge. For her finder du nemlig også en række lokaler, som man kan leje til forskellige formål. Der findes mange forskellige typer af lokaler med varierende størrelser og design. Så hvis du gerne vil holde et arrangement i imponerende omgivelser, så skal der da uden tvivl kigges nærmere her.

Glassalen ved Nationalmuseet er bare ét af de lokaler som kan bookes. Glassalen er ideel til møder og konferencer. Men er samtidig også rigtig god til fester, som man ønsker skal holdes i intime rammer. Lokalet er virkelig smukt, og salens bagerste væg er en glasvæg. Væggen sikrer et fantastisk lysindfald, som ligeledes bidrager til rummets atmosfære. Denne er udsmykket af kunstneren Inge Dahl fra Aarhus. Lokalet er 162 m2, og kan rumme op til 130 personer i stolerækker. Der er dermed rig mulighed for, at kunne holde både privat- og firmaarrangementer i dette utrolig fine lokale.

Gæsterne kommer selvfølgelig altid først på Nationalmuseet. Dette er selvfølgelig ikke en undtagelse, når det kommer til de gæster, som booker deres lokaler. Derfor kan du også være sikker på, at du vil få en fantastisk oplevelse, hvis det er dig, som inviterer indenfor i Glassalen. Nationalmuseet samarbejder tæt sammen med dig, for at skabe de bedste rammer for dit arrangement. De har bl.a. et partnerskab med Madkastellet, som driver den prisvindende Restaurant Smör, som laver utrolig lækre middage. Derfor er du sikret allerhøjeste kvalitet, når du holder middag, konference, møde eller noget helt andet på Nationalmuseet.

Hos Rentspace vil vi gerne sikre, at du får den bedste oplevelse, samt at du finder præcis det lokale, som matcher dine behov. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en rundvisning, så er vi gerne behjælpelige med at finde en tid til det.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

130

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

110

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY