Auditoriet v. Kosmopol Konferencecenter

København

15-60 pers.

Send forespørgsel

Auditoriet Kosmopol

Det største møde- og undervisningslokale hos Kosmopol er Auditoriet. Lokalet er et klassisk undervisningslokale, som er indrettet moderne og i amfiteater stil, for bedste akustik og for at alle deltagere skal kunne se og høre. Auditoriet Kosmopol har 50 faste pladser, men der er mulighed for at opstille ekstra stole ved behov.

Lokalet ligger på 1. sal og er udstyret med den teknik som der er nødvendig for at kunne holde en forelæsning eller møde. Der er Projektor med lærred, headset til underviseren, computer og selvfølgelig wifi og ved behov kan der opstillet whiteboard og flipovers med tuscher.

Auditoriet Kosmopol egner sig godt til alt fra undervisning og foredrag til konferencer, større møder eller fx. produktpræsentationer. Udover de meget behagelige stole inde i Auditoriet, er der to mindre loungeområder. Til Auditoriet Kosmopol er der tilknyttet toiletter, garderobe og et større loungeområde med kaffebar. Området kan med fordel bruges i pauserne eller som netværksområde, med mulighed for at knytte nye kontakter.

Hvis du står og skal afholde et større møde, konference eller foredrag, er Kosmopol er godt sted. Her er mulighed at booke flere lokaler samtidigt samt mødepakker med forskellige typer af forplejning.

Rentspace står også til rådighed og hjælper dig gerne videre, hvis du er i tvivl om hvilket lokale du skal booke. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om Auditoriet Kosmopol, eller du ønsker at booke stedet. Du kan også klikke ind på KOSMOPOL, for at se øvrige lokaler og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.