Mødelokalet v. Paintball Arena

København

20-62 pers.

Send forespørgsel

Copenhagen Paintball Arena er beliggende i rustikke omgivelser på Refshaleøen. Her ligger de i de gamle B&W skibsværfts haller. Det er nemt at komme hurtigt til og fra Københavns centrum, idet hallerne er placeret tæt ved gode muligheder for offentlig transport. Her tilbydes et mødelokale på 235 kvadratmeter med plads til max. 75 personer perfekt til virksomhedsarrangementer.

Møderummet indeholder borde og stole til 60 personer, en projektor, der kan tilkobles en højtaler samt de nødvendige ledninger og stik, så der kan tilkobles smartphones, tablets eller bærbare. Samtidig er der et integreret loungeområde, hvor der bydes op til at sidde lidt mere afslappet, holde en pause og afholde mødet i mere uformelle rammer. Yderligere er der selvfølgelig Wi-Fi, som er til fri afbenyttelse.

Lokalet er velegnet til firmamøder, receptioner og sociale arrangementer af anden karakter. Det ideelle match til virksomheden, der ønsker et forandret miljø for kollegaer og teamwork. Der er garanteret en fed oplevelse for alle parter, hvor det sjove aktivitetsevent møder det effektive forretningsmøde.

Det er muligt at benytte stedets café og bar til at tilkøbe drikkevarer og snacks samt en større terrasse på første sal med tilhørende gasgrill

Arrangementer hos Copenhagen Paintball Arena kan bl.a. indeholde paintball, klatrestafet, laserskydning eller én af de mange andre aktiviteter stedet store Eventhal tilbyder. Det er rig mulighed for at have det sjovt i godt selskab.
Lokalet kan lejes i tidsrummet fra kl. 08:00 til kl. 23:00.

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og personlig hjælp, når du skal planlægge din næste fest eller møde. Vi lytter til dine behov og ønsker. Igennem samarbejde og kommunikation stræber vi efter at imødekomme disse på bedste vis. Kontakt os gerne, hvis Paintball Arena har interesse, eller du har brug for yderligere information. Vi står klar til at skabe en uforglemmelig dag eller aften, hvor helhedsoplevelsen er unik.

Book en rundvisning af eventhallen og mødelokalet for at få det fulde overblik over mulighederne og potentialet for dit kommende event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

75

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

62

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

62

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY