The Organic Boho

København

10-20 pers.

Send forespørgsel

The Organic Boho er et 100% organisk og vegetarisk koncept. Så hvis du gerne vil holde din næste fest, sammenkomst, lancering, møde eller noget helt andet i miljøbevidste omgivelser, så er dette det helt rette sted.

Boho er en forkortelse for bohemian, som betyder, én der ikke bare overgiver sig til samfundet, og som går op i miljøet og gerne vil leve et sundt liv. Og hele den måde at anskue verdenen på, er taget med ind i The Organic Boho. Det er et meget gennemført koncept, hvor der er tænkt på alt; plantebaseret mad, bæredygtighed, yoga, dyrevelfærd og musik. Dermed kan man med god samvittighed holde sit event i samarbejde med dem.

Udover at du i et samarbejde med The Organic Boho får et sundt og miljøbevidst event, så får du også et meget gennemført et af slagsen. Ethvert event vil blive skræddersyet til dine ønsker, og maden er utrolig lækker. Her tænkes der i farver, som passer til sæsonen, eventet og dit selskab. Dermed kommer æstetikken til at fuldende dit event. Så uanset om du skal holde fødselsdag, bryllup, reception eller noget helt andet, får du en fuldstændig fantastisk Boho-dag her.

Lyder det tiltrækkende at holde sit næste event et sted hvor CO2-aftrykket mindskes og man samtidig hjælper planeten? Så synes vi bestemt i skal booke The Organic Boho, da man får en smuk, gennemført og bæredygtig oplevelse her. Har du spørgsmål, så send dem endelig til Rentspace – så hjælper vi dig gerne videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY