Tramonto Rooftop

København

8-150 pers.

Send forespørgsel

Tramonto Rooftop

Midt i Carlsberg Byen, ved siden af elefanterne, finder du denne skjulte perle. Med 360 graders udsigt over København, Frederiksbergs og det gamle Carlsberg, byder Tramonto indenfor til en unik oplevelse i det italienske køkken.

Tramonto betyder solnedgang på italiensk og der er en mening med navnet på restauranten. Her kan du nyde solnedgangen året rundt og fra alle steder i restauranten. Tramonto Rooftop har udover de 150 siddepladser indenfor, også en stor terrasse. Her kan du vælge at servere en aperitif eller velkomstdrink til dine gæster, eller hvis vejret er til det, også vælge at lade dine gæster spise. Terrassen har nemlig også plads til 150 spisende gæster.

Tramonto Rooftop byder på autentisk italiensk mad med et “nordisk twist” og med fokus på de gode råvarer. Her vejer kvalitet og autenticitet højt og kokkene kreerer alt fra bunden. Det åbne køkken byder også gæsterne ind, til at tage del af den kreativitet som findes her.

Et af Tramontos mål, er at der skal være plads til alle i restauranten – både den lille familie og forretningsmiddagen med mange gæster. Den traditionelle italienske atmosfære, gør sig gældende gennem hele restauranten, og den velkommende og varme glæde, som vi kender fra Italien, gennemsyrer hele lokalet. Det er tydeligt at store dele af personalet, faktisk kommer fra Italien.

I restauranten findes også et loungeområde og en bar, hvor bartenderne står klar til at lave lækre cocktails, eller servere gode italienske vine.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis event hjælp og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til Tramonto Rooftop, eller er ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

300

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

80

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY