Takkelloftet v. Operaen

København

30-170 pers.

Send forespørgsel

Takkelloftet ved Operaen

Vil du gerne afholde dit næste arrangement i overdådige omgivelser? Så tag endelig et kig på Operaen. Her der nemlig forskellige muligheder for at afholde mange forskellige events, og samtidig vil det imponerende bygningsværk være en oplevelse i sig selv, når man træder ind i bygningen.

Operaen er en del af Det Kongelige Teater, og den blev indviet d. 15. januar 2005 af Dronning Margrethe. Det er en helt utrolig bygning, som huser rigtig mange store oplevelser både indenfor opera men bestemt også andre typer af arrangementer – og du kan også afholde dit næste arrangement der. Operaen har forskellige lokaler, som det er muligt at booke, bl.a. finder du Takkelloftet her. Takkelloftet er en Black Box-Scene, som har sorte gulve og vægge. Det er med til at skabe et intimt rum med en afslappet stemning. Takkelloftet ved Operaen er egnet til mange typer events, men et par forslag kunne lyde på konference, stormøder, foredrag eller workshops. Takkelloftet er et fleksibelt rum, som har forskellige opsætningsmuligheder, som gør at ideelt til mange forskellige typer af arrangementer. Takkelloftet har også en rigtig lækker foyer, hvor der er udsigt ud over vandet og den gamle dok. Udover Takkelloftet så byder Operaen også på andre lokaler som du kan booke, og du kan hurtigt få et overblik over de forskellige muligheder lige her.

Arkitekturen og kunsten i Operaen vil helt sikkert imponere dine gæster, og hvorfor så ikke give dem hele turen? Det er nemlig muligt at kombinere dit event med en rundtur – ikke bare af Operaen men også af de andre bygninger tilhørende Det Kongelige Teater. Det er helt sikkert en oplevelse dine gæster ville elske at få.

Har du spørgsmål til booking af Takkelloftet, Operaen eller Rentspace? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi sidder nemlig klar til at besvare dine spørgsmål efter bedste evne. Vi kan også sætte dig i forbindelse med de rette leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

170

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY