Cecilies City2

København

10-500 pers.

Kontakt Rentspace for et tilbud

Send forespørgsel

Cecilies City2

I efteråret 2020 åbnede det nye Cecilies i City2, Taastrup. Formatet er som vi kender det fra Cecilies i Herlev og her bliver du tilbudt masser af sjove aktiviteter kombineret med mad, drinks og hygge. Cecilies City2 kan klare alt fra firmafest til børnefødselsdag.

Hos Cecilies City2 er der plads til 500 gæster eller 350 spisende, men intet selskab er for lille. Her kan du afholde firmafesten og kombinere en lækker burger, specialøl og cocktails med bowling, minigolf, petanque og livemusik.

Vi har færdige pakker som er nemme at gå til, men kan også bygge dit firmaarrangement, så det bliver lige som du ønsker.

Cecilies er også mester i børnefødselsdage. Her kan dit barn invitere alle venner, og få en uforglemmelig dag med burger, fritter og kage, og samtidigt både bowle og spille minigolf sammen med vennerne. Cecilies pynter op og sørger for at gøre det nemt for jer – I skal bare møde op.

Hos Rentspace sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Kontakt os gerne, for at høre mere om Cecilies, og hvilke muligheder der er. Hos Rentspace får du gratis eventhjælp, og vi står ved din side igennem hele planlægningen af dit næste arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY